Eilingsfeld: "Át kell gondolnunk a helyzetünket"

Andjelko Mandics nem gondolta volna, hogy ilyen sima lesz - Kovács Ádám a szurkolóknak mondott köszönetet - Teo Cizmic szerint ugyanazokat a hibákat követték el, mint az elmúlt két meccsen - Eilingsfeld János szerint ha így folytatják, az nem vezet jóra.

A SzegedMa.hu interjúi a tegnap esti mérkőzést követően:

Andjelko Mandics: “Gratulálok mindkét csapatnak, sima meccs lett ugyan, de nem hittem volna, hogy így alakul. A Paks egy veszélyes csapat, tudtuk, hogy kintről veszélyesek, ezt elég jól le tudtuk védeni, 54 pontot kaptunk, ma is működött a védekezésünk. Amikor Boltics begyűjtötte a negyedik hibáját, akadtak problémáink támadásban, de igazi csapatként nyerni tudtunk.”

Kovács Ádám: “Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak, kellett a támogatásuk. A csapat sikere volt, mindenki beletette a magáét, szerencsére sima meccs lett, közönségszórakoztató is lett a végére.”

Teo Cizmic: “Nehéz bármi okosat is mondani, a Szeged jobb formában volt, és megérdemelten nyert. Ugyanazokat a hibákat követtük el, mint az elmúlt két bajnokin, amíg ezeket nem javítjuk, addig nem lesz esélyünk.”

Eilingsfeld János: “Gratulálok a Szegednek, nagyon jól kezdték a mérkőzést, beragadtunk az elején, utána futottunk az eredmény után. Csak fellángolásaink voltak, át kell értékelnünk a helyzetünket, mert ha így folytatjuk, az nem vezet jóra.”

Forrás, Foto, Slide - szegedma.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus