Ezt kell tudni a mai két NBI/A-s mérkőzés előtt

Markovics egész szezonra kidőlt az Albánál - a KKK-nál is vannak sérültek - Váradi szerint elvárás a Falco-siker Jászberényben. 

Alba Fehérvár - Kaposvári KK

Lóránt Péter, Alba: A Kaposvár jóval nehezebb lesz nagy lepattanózásbeli különbséget kialakítani, hiszen három magassal, az Ivosev-Hendlein-Spica trióval játszanak, amelyben Ivosev le tud menni négyesbe, vagy akár ötösbe is. Ez nagyon kellemetlen szerkezet, biztos, hogy erőltetni fogják a pozíciós játékot, ráadásul ott van náluk Dunn és Tóth Peti, akik képesek kintről is helyzeteket kreálni. Megvan náluk az egyensúly támadásban, de ha mi tudjuk kontrollálni a lepattanókat és rájuk tudjuk erőltetni a gyors játékunkat, akkor minden esélyünk meglesz a győzelemre, nagyon nem szeretnénk most (és persze semmikor) egy hazai vereséget.

Az albakosar.com beharangozója szerint a fehérváriak kerete nem változik erre a találkozóra a szombati, Sopron elleni találkozóhoz képest, Luka Markovics viszont valószínűleg a szezon további részét kihagyni kényszerül - nagy veszteség lehet az Albának az ő kiválása.

A delfinek.hu beharangozója szerint a Kaposvárnál is vannak sérültek, legutóbb Papp Péter és Blaskovits László hiányzott, ők valószínűleg ezúttal sem lesznek ott a parketten.

JP Auto-JKSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

A jkse.hu beharangozója ezen a linken olvasható - sérültekről nem számol be, ráadásul Ismet Sejfic ezúttal visszatérhet. 

Váradi Benedek, Falco (falcokc.com): Nem kérdés, győzni utazunk Jászberénybe! Nehéz mérkőzés lesz, de nem lehet más elvárásunk magunkkal szemben, mint a két pont begyűjtése. Minden mérkőzés fontos, idegenben sokat számít egy-egy győzelem, szombaton közel voltunk hozzá, de remélem, hogy kedden már meg is nyerjük és győzelmet ünnepelhetünk. Nem lesz könnyű dolgunk, ebben biztos vagyok, de ha mindenki odateszi magát, akkor sikerülhet. 

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus