Ezt mondták a portugál-magyarról

Az fibaeurope.com szerint a védekezésünkkel nyertünk Portugáliában, Keller Ákos az egész csapatnak gratulál, a luzitánok szövetségi kapitánya szerint nagyon rossz meccset játszottak.

A magyar férfi válogatott tegnap elkezdte az Eb-selejtezők második körét, rögtön Portugáliában léptek pályára Sztojan Ivkovics fiai. Pazar játékot bemutatva 58-38-ra nyertek Vojvodáék, a fibaeurope.com a csapatkapitányt és az első negyedet emeli ki, illetve a védekezést, ami 28,8%-on tartotta a luzitánokat mezőnyből és 19%-on a triplavonalon túlról. Keller Ákos 15 pontos, 13 lepattanós dupla-duplát szálíltott 7/9-es mezőnymutatóval, igazi erő volt a palánk alatt. A center szerint az egész csapat gratulációt érdemel, hiszen remekül védekeztek és mindenüket kitették a pályára, így tudták kontrollálni a találkozót.

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy fiatal és nemzetközi szinten tapasztalatlan csapatunk van, ő is beszélt arról, hogy jól tudták az irányításuk alatt tartani a találkozót, minden győzelem nagyon fontos a válogatott számára. Minden működött, úgyhogy ő is gratulál mindenkinek.

A vendéglátók érthetően csalódottak voltak a húszpontos vereség után, Mário Fernandes szerint a gyenge kezdés rányomta a bélyegét az összecsapásra és ezt vitték végig - ennek ellenére a második félidőben már javultak, szerinte mindig úgy kellene játszaniuk, mint a nagyszünet után.

Mário Palma szövetségi kapitány elmondása szerint ez egy nagyon gyenge mérkőzés volt számukra, ami különös rossz így a sorozat nyitányaként.

A magyar válogatott legközelebb szerdán lép pályára a cseheket tegnap az utolsó negyedben lenyomó Grúzia ellen, hazai pályán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus