Ezt várja a két vezetőedző a mai Kecskemét-Soprontól

Mészáros Máté eddigi csapata ellen játszik - Duvnjak nem teljesen egészséges - több ideje volt elemezni a Kecskemétnek. 

A két vezetőedző szavai a ma 18:45-kor kezdődő Kecskemét-Sopron NBI/A-s találkozó előtt, amelyre egy újdonsággal lehet belépőt nyerni

Forray Gábor, Kecskemét (ktekosar.com): - Abból a szempontból jót tett a hétközi szünet, hogy több időnk volt elemezni a Pécs elleni találkozót. Nagyon puhán kezdtünk, védekezésben nem voltunk elég agresszívak, ezen mindenképpen változtatnunk kell a Sopron elleni mérkőzésen. Nem törte meg a csapatot a vereség, nyugodtan mondhatjuk, hogy idejében jött a pofon. Készen állunk a mérkőzésre és bízunk a szurkolóink támogatásában.

Váradi Kornél, Sopron (sakc.hu): – Mészáros Máténak egyrészt meglesz a maga feladata a mérkőzésen, másrészt nyilván elég szokatlan, furcsa lesz neki majd ellenfélként pályára lépnie ott, ahol valóban jó néhány évet eltöltött. Megnéztük, alaposan kielemeztük a Kecskemét eddig két mérkőzését, a csapatot pedig megpróbáltuk a legjobb tudásunk szerint felkészíteni a rivális játékából. Már szeretnénk mi is egy bravúrt bemutatni, ezzel a céllal, az első győzelem megszerzéséért utazunk Kecskemétre. A héten továbbra is a csapat saját játékának a kialakítása, “összerakása” volt a fő feladat. Emellett természetesen az első két bajnokin mind védekezésben, mind pedig támadásban elkövetett hibák korrigálása is nagy hangsúlyt kapott. És persze, mint már mondtam, készültünk a Kecskemétből. A televízió által is közvetítendő mérkőzésre az első győzelem megszerzéséért utazunk. Az a cél, hogy a gárda országos nyilvánosság előtt mutassa meg, hogy egy erős, jó csapat lehet a soproni. Uros kapott egy ütést a könyökére, ami érzékeny, emiatt kezelésekre is járt – majd meglátjuk, mennyit bír.

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és a Kecskemét szakmai igazgatója Fogadni Mernék c. rovatunkban azt mondta, hogy szerinte az eddigiek alapján a KTE jobban összeállt, így otthon esélyesebb ezen a mérkőzésen. 

fotó: Wölfinger Béla / sakc.hu
slide: kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus