Ezt várják az érintettek a mai Szedeák-Pakstól

Andjelko Mandics szerint a Paks három playmakerét kell limitálniuk - Troy Barnies úgy véli, a Szedeák hasonló csapat, mint a KTE volt. 

Így nyilatkozott a két fél a mai Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE mérkőzés előtt:

Andjelko Mandics, Szedeák (szegedma.hu): A Sopron elleni győzelmünk még fontosabbá válhat, ha sikerülne a Paks ellen is nyernünk. Egy jó csapat érkezik hozzánk, amiben hárman is szabhatják a támadások ritmusát, rájuk nagyon kell figyelnünk, miképp az eladott labdáinkra is, mert a Sopron ellenében már a szünetig tíz labdát elszórtunk, ez nem fér bele. A palánk alatt Eilingsfeld János sok problémát okozhat, és csatlakozott ellenfelünkhöz egy rutinos légiós is. Remélem, hogy sokan kilátogatnak péntek este a csarnokba, mert szükségünk van a segítségükre!

Troy Barnies, Paks (Atomerőmű SE Basketball): Nem egyszerű a helyzetünk, de tovább kell lépni, a következő meccsel foglalkozni, a legutóbbi találkozón elkövetett hibákat javítani, mert hasonló stílusú csapattal fogunk találkozni. RT Guinn igazolása fontos, mert tapasztalt játékos és a mi csapatunk az egyik legfiatalabb volt eddig. Ő képes segíteni akár azzal is, hogy ott lesz a pályán. A későbbi kezdési időpont szerintem nem jelent majd problémát, minden energiánkat bele kell adni negyven percen keresztül. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus