Fekete szégyelli magát, Mandics szerint jól tartották magukat

Szekulovics örül, hogy a harmadik negyedben elkapták a fonalat - Mandics szerint a 22 eladott labdájuknál ítélhettek volna mást is.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Naturtex-SZTE Szedeák 96-81

Szrecsko Szekulovics, Falco (falcokc.com): Elsőként a szurkolóknak szeretnék gratulálni. Amikor mínuszban voltunk, akkor is buzdítottak bennünket. Az elején nem volt ritmusa a játékunknak, aztán a 3. negyedben végre elkaptuk a fonalat. Örülök, hogy még mínusz 14-nél is volt erőnk, nehéz volt a meccs, de sikerült nyernünk, megyünk tovább. Minden szombathelyinek boldog újévet kívánok, majd a jövő héten újra harcba szállunk.

Andjelko Mandics, Szedeák (falcokc.com): Jobb volt a Falco, de mi sem voltunk gyengék, szerintem 34 percig meccsben voltunk, a végén úszott el a siker. A 22 eladott labda nagyon sok, de ebből legalább 6-ot másként is lehetett volna ítélni. Összességében bíztató, hogy sikerült jó meccset játszanunk.

Atomerőmű SE - Kaposvári KK 97-67

Teo Cizmic, Paks (kosarsport.hu): Gratulálok a játékosaimnak, nagy akarattal játszottak ma is. Nehéz az évnek eben az időszakában jól teljesíteni, mert nincsenek relaxációs edzések. Úgy érzem, továbbra is haladunk előre az úton és napról-napra fejlődünk. Ezt kell folytatnunk továbbra is, keményen edzeni és játszani, ahogy eddig is. Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): Gratulálok a Paksnak, jól játszottak. Sajnos kiderült, hogy még mindig benne vagyunk abban a bizonyos gödörben. Vannak problémáink, amiket orvosolni kell, sajnos eddig ez nem sikerült. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien eljöttek és ilyen fantasztikusan buzdítottak minket. A magam nevében tudok csak beszélni, de én nagyon szégyellem magam a teljesítményünk miatt.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus