Fenner még legalább egy hétig marad az Albánál

Az amerikai játékos kéthetes próbajátéka lejárt, újabb egy héttel hosszabbított a székesfehérvári klubbal - Dzunics szerint nem az eredményen, hanem a gyakorláson volt a hangsúly a Komarno ellen.

Az albakosar.hu beszámolója:

Az elmúlt évek hagyományait követve, rendre a Rieker Komárnóval találkozik együttesünk az első edzőmeccsen. Az utóbbi két esztendőben a dolgok nem alakultak kedvezően számunkra, 2015. szeptemberében öt ponttal, 78-73-ra győztek a révkomáromiak, tavaly pedig egy ponttal bizonyultak jobbnak, 79-78 állt az eredményjelzőn a lefújáskor. Ezúttal nem voltak vitás kérdések, 79-58-ra győztünk a hétvégi találkozón. Vezetőedzőnk, Dzunic Branislav elégedetten szemlélte csapata játékát.

- A felkészülést augusztus 14-én kezdtünk, a Komárno ellen meccsszituációban gyakorolhattuk azokat a figurákat, amiket előzőleg csak edzéseken. Az eredmény másodlagos, a győzelemnek természetesen örülök. Láttam jó dolgokat, a hetek múltával tovább javul a játékunk, még az út elején járunk.

Az új légiósok közül D.J. Fenner 11/3 ponttal jelentkezett. A játékos kéthetes szerződést írt alá, mielőtt megérkezett és megkezdte a tréningeket Fehérváron. A klubunkkal kötött megállapodása hétfőn járt le. Fenner további egy hetet hosszabbított, az újabb hét nap lejárta után születik döntés arról, hogy a teljes szezont nálunk tölti, vagy sem.

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - Simon Erika, Alba Fehérvár hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus