Ferencz Csaba: ezért küzdöttünk kilenc hónapig

A Körmend dobógépe szerint nagyon kemény lesz a ZTE elleni párharc, de nyerni akarnak, nincs mese - a szurkolóikra is szükségük lesz.

A ZTE elleni playoff-párharc előtt Ferencz Csaba nyilatkozott a Kezdő5.hu-nak:

Bár nem zárult a legjobban számotokra a középszakasz, mégis hazai parketten kezdhetitek a rájátszást. Milyen volt a bajnokság középső része számotokra? 

Rettenetesen kemény volt a középszakasz, mindenki láthatta, hogy milyen meccseket vívtunk a másik négy csapattal. Sikerült előrelépnünk egy helyet, szerintem ez is hatalmas dolog volt, így a pályaelőnyt sikerült megszereznünk. Alapvetően ez is volt a cél! Az elmúlt héten próbáltuk frissíteni a csapatot és tisztességesen felkészülni a soron következő párharcra, ami nagyon kemény lesz.

Miként tekintesz a ZTE elleni örökrangadóra, melyből lesz szép számmal ebben a két hétben?

A ZTE egy nagyon jó csapat, mindenkinek meg van a feladata, és remek az összhang a játékosok között, ez nagyon látszik a játékukon. Négy extra légiósuk van, és Bencze Tamás remekül használja a magyar játékosait, szóval egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk. Mi viszont azon leszünk, hogy megnyerjük ezt a párharcot, nincs mese! Ezért hajtottunk szinte minden nap, kilenc hónapon keresztül.

A tegnapi edzésen már láthattátok, hogy miként készülnek szurkolóitok a rájátszásra. Kimondható, hogy szükség lesz a folyamatos és intenzív támogatásukra?

A szurkolóinkra hatalmas szükség lesz, ezúton is szeretnénk nekik köszönetet mondani a fergeteges buzdításért és mindenért, amit értünk tettek, tesznek.

fotó: Red Devils
slide: Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus