Filipovity szerint jó úton halad az Alba

Filipovity Márkó beszélt tavalyi sérüléséről, a szegedi kölcsönjátékáról, illetve a Komarno elleni edzőmeccsről is.

Az albakosar.hu interjúja:

Az Alba magasbedobója, Filipovics Márkó 2015 nyarán igazolt Fehérvárra, a fiatal tehetség az ide tavaszt kölcsönben Szegeden töltötte. Hosszú szünet után húzta fel együttesünk kék-fehér szerelését, a Komárno elleni előkészületi mérkőzésen 8 ponttal jelentkezett.

- Karácsony előtt kés alá feküdtem, porccal operáltak. A felépülés két hónapot vett igénybe, a februári kupadöntő után lettem teljes értékű harcos, a több játéklehetőség reményében a tavasszal a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesénél szerepeltem kölcsönben. Úgy gondolom, hasznos hónapokat töltöttem ott, még akkor is, ha nem sikerült bejutnunk a rájátszásba. Jól éreztem magam a Tisza-parti városban, ugyanakkor örömmel tértem vissza Fehérvárra is. A bajnoki idény zárása előtt, a rájátszás mérkőzéseire készülő Fehérvárral tréningeztem, de a play off-ban érthetően nem léphettem pályára – mondja Filipovics.

A Rieker Komárno elleni, múlt szombati meccsen kezdőként kapott lehetőséget a bizonyításra.

- Úgy gondolom, jó meccset vívtunk, az én játékomban is akadtak biztató momentumok. Két hete dolgozunk együtt, természetesen még akad mit finomítani a teljesítményen. A komáromiakkal mindig találkozunk kora ősszel, a legutóbbi két alkalommal megtréfáltak bennünket, most magabiztosan vertük őket. Jó csapat a Komárno, fizikális kosárlabdát játszanak ők is. Messze még a szezon kezdése, de úgy gondolom, jó úton járunk, ezúttal is erős, masszív együttes lesz az Alba.

Forrás, Foto - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus