Fodor: idén a szurkolók bajnokságát a Kaposvár nyerte

Fodor Márton és Monok Tibor a Somogy TV-nek beszélt a szurkolókról, Fekete Ádámról, Szekulovicsról és a légiósválasztásról is.

A Kaposvári KK kerete már közel áll a 100%-hoz, igaz, még két nagyon fontos építőkocka hiányzik. A tavalyi együttes kezdőcsapatából maradt Fodor Márton, Hendlein Roland és Marko Spica, a cserejátékosok közül pedig Benke Szilárd, Horváth Márton, Grebenár Péter, valamint Papp Péter - ugyanakkor az U21-es csapatban és a felnőttek között is szerepet fog kapni Kocsis Zalán (ő tavaly is így játszott már), valamint Szőnyi Dániel. 

Jancsikin Braniszlav az új légiósszabály miatt távozott az együttestől, őt a Paksról megszerzett Baki Gergellyel pótolta a klubvezetés. A keretben a kezdő irányító és a kezdő kiscsatár pozíció kiadó még, ide két légióst fog igazolni a gárda - ezt már az új edzővel, Szrecskó Szekuloviccsal egyeztetve. 

A Somogy TV Miért? c. műsorában többek között erről a légiósválasztásról, Fekete Ádám helyzetéről, Szrecskó Szekulovicsról, a szurkolók szeretetéről, az utánpótlásról és sok másról is beszélt Monok Tibor, valamint Fodor Márton - ezt az alábbi linken nézhetitek meg!

Miért? - Monok Tibor és Fodor Márton

fotó és slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus