Fodor Márton megsérült - hosszabb időre dőlhet ki

Komolyabb sérülése van a Kaposvár hátvédjének a térdében, lehet, hogy beavatkozásra lesz szükség - ez többhetes kihagyást jelenthet. 

 

- Még az Alba elleni felkészülési mérkőzésen éreztem valami rúgást oldalról, de akkor már nem gondoltam úgy, hogy ilyen nagy a probléma. Voltak fájdalmaim, de a paksi mérkőzést valamilyen szinten le tudtam még játszani, igaz, ott már azért éreztem, hogy valami nem stimmel a térdemmel. Utána az orvosi vizsgálatokon kiderült, hogy sérült a térdszalagom, illetve még a porccal is lehetnek gondok, egyelőre várom azt, hogy kell-e beavatkozás vagy nem. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem biztos, még nem tudni pontosan. Valószínűleg három-négy kihagyás lesz sajnos, talán ha nem kell beavatkozás, akkor valamivel előbb, de úgy fest, hogy hosszabb időre dőltem ki, ami jelenleg helyzetünkben különösen nem örömteli - válaszolta megkeresésünkre a kaposvári szurkolók egyik kedvence.

- Egy ilyen vereség után nagyon nehéz felállni a padlóról, de azért jó, hogy minél előbb mérkőzés van, hogy ezt minél előbb el tudjuk felejteni. Nyilván ilyen verésbe ritkán csúszik bele egy csapat, remélem, hogy ma javítunk és átlépünk ezen, hiszen én nem igazán emlékszem ilyen mérkőzésre, ahol egy félidő alatt 44 pontos hátrányt tudtunk összeszedni, bárhol is játszottam. Problémáink vannak, sok a sérültünk, Grebenár Peti és én is kidőltem, Roli is hiányzott egy hónapig, nem találtuk meg a harmadik légióst és szinte a mérkőzés kezdetére esett be Anthony, úgyhogy nem álltunk össze, ez tény és való. Van baj, de remélhetőleg elindulunk pozitív irányba egy győzelemmel - beszélt a csapat nehéz helyzetéről Fodor. 

Fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus