Fogadni Mernék: Dávid Kornél Falco-sikerre számít

Új rovatunk első vendége szerint a PVSK megszoríthatja a Szolnokot, de nem fognak hibázni a nagycsapatok. 

Frissen induló rovatunk vendégeinek feladata az, hogy megtippelje az aktuális NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét - a hétvége után értékeljük is az eredményüket, a szezon végén pedig összesítjük is, hogy ki mennyit talált el.

Első vendégünk Dávid Kornél, Magyarország eddigi egyetlen NBA-játékosa, akit a Milwaukee Bucks edzőtáborában értünk utol.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

DEAC - Naturtex-SZTE-Szedeák V

A Debrecen az újonc, a Szeged pedig nem sokat változott tavalyhoz képest, én inkább a vendégek győzelmére számítok, elsősorban a rutin miatt.

Atomerőmű SE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely V

Ez nagy meccs lesz, mindkét csapat nagyon jó. Szerintem a Falco tavalyhoz képest még erősebb lett, itthon bizonyított légiósai vannak és a Paks is erősített az előző szezon után. Egy hajszállal a Szombathelyt esélyesebbnek érzem.

JP Autó-JKSE - Egis Körmend V

A Körmend nagyon jó csapat, a nemzetközi kupában is szerepel, a Jászberény viszont egy kicsit talán később állt össze, emiatt inkább a vendégek győzelmére számítok.

Pécsi VSK-Veolia - Szolnoki Olaj KK V

Ez nagyon érdekes meccs lesz. A Szolnok rendkívül erős csapat, jobbnak tűnik, mint tavaly, Csirke Ferenc viszont általában mindenki orra alá borsot tör, főleg hazai pályán. Az állomány ereje azért az Olaj mellett szól és meglepetés lenne, ha nyerne a Pécs, bár annyira óriási meglepetés azért mégsem.

Zalakerámia ZTE KK - KTE-Duna Aszfalt H

A ZTE megnyerte saját tornáját és bár azt még nem tudom, hogy tavalyhoz képest erősödött, vagy gyengült a zalai csapat, a hazai pálya szerintem döntő lesz ezen a mérkőzésen - a Kecskemét meg tudja szorongatni a legnagyobbakat is, de most a Zete sikerére tippelek.

Sopron KC - MAFC H

Sopronban most már öt légiós van, a vendégeknél nincs ennyi, és én jobbnak érzem a soproni keretet. A hazai pálya is mellettük szól, én az ő győzelmüket várom.

Alba Fehérvár - Kaposvári KK H (elhalasztva)

Nehéz mit mondani,  hiszen nem játsszák le most ezt a találkozót, de Székesfehérváron szerintem mindig az Alba az esélyes, habár nem tudom, hogy pontosan mennyire lesz erős a Kaposvár. Ezzel együtt otthon az Alba felé billenhet a mérleg nyelve.

fotó: Digisport, Reggeli Start

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus