Fogadni Mernék: Kálmán szerint idegenben is nyer az Alba

A Falco korábbi klasszisa arra tippelt, hogy a Fehérvár és a Szombathely is győzni tud saját pályájától távol. 

Rovatunk hetedik vendége Kálmán László, a Falco legendás játékosa és korábbi vezetőedzője - ezúttal őt kértük meg, hogy tippeljen a hétvégi NBI/A-s fordulóra, és egy mondatban indokolja is meg tippjeit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE H
A Szeged otthon nagyon magabiztos, a Paks viszont elég hullámzó, én hazaira tippelek. 

Egis Körmend - Zalakerámia ZTE KK H
A Körmend otthon nagyon erős, bár a hét közben láttuk, hogy nagy előnyt is le tudtak adni, és kis híján kikaptak, de a magyar bajnokság nem a nemzetközi kupa, a ZTE pedig eddig csak Jászberényben nyert idegenben. 

Kaposvári KK - DEAC H
A Kaposvár elszenvedte első vereségét Szombathelyen, szerintem nem otthon fogja megszerezni a másodikat. A DEAC nem rossz csapat, de a Kaposvár még nagy falat lesz neki. 

KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár V
Az Albának jót tett Lóránt Peti visszatérése, hét közben meg is nyertek egy mérkőzést, szerintem ha csak egy hajszállal is, de most ők az esélyesebbek. 

MAFC - Pécsi VSK-VEOLIA V
Szerintem a Pécs most sokkal jobban egyben van, mint a MAFC, ha nehezen is, de be fogja húzni a mérkőzést, bravúr lenne egy esetleges hazai siker. 

Szolnoki Olaj KK - JP Auto-JKSE H
Szerintem itt sem számíthatunk meglepetésre, a Szolnok nagyon magabiztos, nagyon jó a rotációja, nem a Jászberény ellen, otthon fogja elszenvedni első vereségét a bajnokságban. 

Soproni KC - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely V
Létfontosságú mérkőzés lesz ez mindkét csapat számára, szerintem a Szombathely a pillanatnyi forma miatt esélyesebb, bravúr lenne a Soprontól egy győzelem. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus