Fogadni Mernék: Kámán Tamás szerint kikap a ZTE Fehérváron

Két vendégsikert tippelt a hétvégi fordulóra a ZTE legendája. 

Ezúttal a Zalaegerszeg legendáját, Kámán Tamást kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V= Vendég

Alba Fehérvár - Zalakerámia ZTE KK H
Hiába vagyok egerszegi és hiába szurkolok a ZTE-nek, az Alba jó formában van, otthon játszik, szerintem ha nem is simán, de be fogja húzni ezt a találkozót. 

JP Auto-JKSE - DEAC H
A Jászberény feljövőben van, a DEAC viszont nincs igazán jó formában, valamivel esélyesebbnek érzem a JKSE-t a hazai pálya miatt. 

Egis Körmend - Kaposvári KK H
A Kaposvár talán kifelé megy a gödörből, de a Körmend jó formában van, otthon játszik, ugyan kemény terhelést kapnak a játékosok, de szerintem ennek ellenére győzni tudnak majd, ha nem is könnyedén. 

MAFC - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely V
A korábbi évekhez képest szerintem jobban játszik idegenben a Falco, erősebb is a kerete, úgyhogy én szombathelyi győzelemre tippelek. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Atomerőmű SE H
Ez abszolút ki-ki meccs lesz, mindkét csapat okozott már pozitív és negatív meglepetést is, bármi előfordulhat. A hazai pálya miatt egy hajszállal esélyesebbnek gondolom a Pécset. 

Szolnoki Olaj KK - Naturtex-SZTE-Szedeák H
Itt szerintem egyértelműek az erőviszonyok, ugyan a Szolnok kikapott hét közben, de így is esélyesebb, főleg hazai pályán. 

Sopron KC - KTE-Duna Aszfalt V
A Kecskemét nagyon jó formában van, összeszedetten játszik, a Sopronról ezek kevésbé mondhatók el. Itt is bármi megtörténhet, szerintem egylabdás meccs lesz, de nagyon picit, talán egy-két százalékkal esélyesebbnek gondolom a KTE-t.

fotó: zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus