Fogadni Mernék: Lekli József a Körmendre tett az Alba ellen

Szerinte a Szolnok legyőzi a ZTE-t, a Falco nyer Szegeden, a Kaposvár megveri a Paksot, a Pécs pedig a Sopront. 

Ezúttal Lekli Józsefet, az élvonalban több csapatnál, többek között a Falcónál, a ZTE-nél, az Albánál, a Kaposvárnál és a Nyíregyházánál is megfordult centert kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét, és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Egis Körmend - Alba Fehérvár H
Presztízsmeccs lesz, biztos, hogy nagyon pörögni fog mindkét csapat, a paksi vereség után én most a Körmend győzelmére tippelek. 

Kaposvári KK - Atomerőmű SE H
Elég hektikus csapat az idegenben játszó Paks, nehéz ügy, de a szegedi győzelem után a Kaposvár otthon talán koncentráltabb lesz. 

KTE-Duna Aszfalt - DEAC H
A KTE magabiztosan játszik, a DEAC idegenben nem olyan meghatározó, szerintem hozni fogja a meccset a Kecskemét. 

MAFC - JP Auto-JKSE V
A MAFC-nál nehéz megjósolni, hogy éppen mit fog csinálni, legutóbb otthon tudott nyerni, de most talán a középházért hajtó Jászberény jobban fog pörögni. 

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely V
Ez a Falco számára idegenben is kötelező, de a Szeged otthon nagyon erős, igaz, éppen most kapott ki a Kaposvártól. Most már Juhos is visszatért, teljes a keretük, de szerintem szoros meccsen nyerni tud a Falco. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC H
Ezt szerintem lendületből behúzza a Pécs, most nyert Egerszegen, a nyolcba akar kerülni, fontos számára a hazai győzelem. 

Szolnoki Olaj KK - Zalakerámia ZTE KK H
Ez érdekes, a ZTE általában jó meccseket játszik a Tiszaligetben, én azt mondom, hogy szoros találkozón ugyan, de nyerni fog az Olaj. 

fotó: kosarsport.hu

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus