Fogadni Mernék: Pór Péter szerint a Szedeák megint nyerni tud Pakson

Hazait tett az Alba-Falcóra és a Pécs-ZTE-re is, sőt, igazából csak egyetlen vendégsikert jósolt. 

Ezúttal Pór Péter, a magyar férfi válogatott másodedzője tippelte meg a hétközi forduló eredményeit - ő is hat találattal zárt az alapszakaszban. 

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Szolnoki Olaj KK - KTE-Duna Aszfalt H
A Kecskemét szép eredményt ért el azzal, hogy bejutott a felsőházba, szerintem erőn felül teljesített, a Szolnok pedig Magyar Kupa- és alapszakaszgyőztes, szerintem otthon nyerni tud. 

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely H
Az Alba jól kezdte a középszakaszt, most ezzel a két győzelemmel talán visszatért a helyes kerékvágásba. A Falco nagyon jó idén, de bár idegenben is nyert jó pár meccset, alapvetően inkább otthon igazán erős. Szerintem most a hazai pálya miatt nyerni tud a Fehérvár. 

Atomerőmű SE - Naturtex-SZTE-Szedeák V
A Szeged idegenben többször is megmutatta már, hogy mindenkire veszélyes, a Pécs elleni hazai meccsből erőt meríthetnek, míg a Paksnak még kell egy kis idő, hogy rendezzék a sorokat. Szerintem emiatt most benne van, hogy idegenben is nyerni tud a Szedeák. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK H
A PVSK belefutott egy nagy vereségbe Szegeden, de évek óta bizonyítja, hogy hamar rendezni tudja a sorokat, nincsenek hosszú hullámvölgyei és otthon bármire képes. A ZTE is feljövőben van, de a Pécsnek is fontos a meccs, én hazai győzelemre tippelek. 

Soproni KC - JP Auto-JKSE H
A Sopron a becsületéért és a minél jobb pozícióért is küzd, mikor nyerjen, ha nem most, hazai pályán és bár a Berény sem fogja magát könnyen adni, most az SKC sikerét mondom. 

MAFC - DEAC H
A Jászberény legyőzése lendületet adhat a MAFC-nak, hogy hazai pályán most is nyerjen. Ez nem lesz könnyű, mert mostanában a DEAC megint elkezdte hozni a meccseit, kiélezett csatára számítok, hazai győzelmet tippelek. 

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus