Fogadni Mernék: Székely döntetlenre tette a KTE-Pécset

Bátor tippet adott le rovatunkban Székely Norbert - megmondta, hogy mit vár a Falco-Albától - meglepetést érez a Szegednél.

 

Új rovatunk második vendége Székely Norbert, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya, aki egy egészen merész tippet is bevállalt - nézzük, hogy mire számít a hétvégi NBI/A-csoportos meccsektől!

Jelölések: H=hazai, X=hosszabbítás, V=vendég

Kaposvári KK - JP Autó-JKSE H

Olyan remek szisztéma van Kaposváron, hogy szerintem még úgy is ők az esélyesebbek, hogy talán még nem álltak össze teljesen idén. A Berény keresi magát az utóbbi években, remélem, hogy meg is találja, de ezen a meccsen szerintem a hazai pályán játszó Kaposvár fog győzni.

KTE-Duna Aszfalt - Pécsi VKS-VEOLIA X

Nagyon kiegyenlített mérkőzésre számítok, ahol pár pont fog dönteni valamelyik oldalra, de nem tudom megmondani, hogy melyikre. Ha lehet, akkor én hosszabbítást tippelnék.

DEAC - Atomerőmű SE V

Teo Cizmic munkája mindenhol nagyon karizmatikus, a Paks nagyon szépen rajtolt, szerintem ezt a mérkőzést is meg fogja nyerni.

Egis Körmend - MAFC H

A MAFC komoly meglepetéssel rajtolt, arra én sem tippeltem volna, de a Körmend más célokért küzd, nagyobb lehetőségekkel dolgozik, ezért szerintem hazai pályán nyerni fog. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Alba Fehérvár H

Nehéz mit tippelni erre a meccsre, a Falcóra azt mondtam volna múlt héten, hogy nyer, de úgy fest, hogy egyelőre nincs meg még az az egység, ami tavaly megvolt náluk. A hazai pályájuk viszont nagyon erős Szombathelyen, az Albánál pedig a sérültek miatt csökkennek a lehetőségek, így én most azt mondom, hogy nyerni fog a Falco. 

Szolnoki Olaj KK - Sopron KC  H

Erős szálak fűznek Sopronhoz, és mondhatom, hogy barátság fűz Váradi Kornélhoz is, de azt hiszem, hogy a Szolnok jelenleg erősebb játékosállománnyal rendelkezik, és hazai pályán esélyesebb a győzelemre.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Zalakerámia ZTE KK H

Egy hete még azt mondtam volna erre, hogy győzni fog a ZTE, most viszont meglepetést érzek, és a Szedeák sikerére számítok.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus