Fogadni Mernék: Vavra András szerint a Sopron is elkapja a Paksot

Az Oroszlány vezetőedzője szerint a ZTE győzni tud Kaposváron, de két országos egyes meccset is rendeznek szerdán. 

Ezúttal a friss Hepp Kupa-győztes Oroszlány vezetőedzőjét, Vavra Andrást kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét, és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK V
Kiélezett meccs lesz, a Kaposvárnak a nyolcba, a ZTE-nek pedig az ötbe jutás szempontjából, de szerintem a vendégek egységesebbek, és hosszabb a kispadjuk, én az ő győzelmükre tippelek. 

KTE-Duna Aszfalt - JP-Auto-JKSE H
Ezt fix hazaira mondom, ugyan a Jászberény kezdője nagyon erős, de a KTE is egységesebb és mélyebb, ez pedig a hazai pálya mellett döntő lehet a javukra. 

Szolnoki Olaj KK - MAFC H
Ezt a meccset a MAFC arra használhatja, hogy beépítse Dukicsot, és hogy felkészüljön az alsóházi meccsekre, a Szolnok pedig az esetleges új dolgok gyakorlására. Országos egyes. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - DEAC H
A DEAC érdekes, mert bár jól kezdte a bajnokságot, most már régóta nem nyert meccset. A Falco jobb csapat, hazai pályán még veretlen, ez is országos egyes. 

Soproni KC - Atomerőmű SE H
Érdekes meccs, mert a Paksnak a felsőházba jutás szempontjából nagyon kellene ez a meccs, és ha nem nyeri meg, akkor szerintem nem is lesz ott a legjobb ötben. A Sopronnak viszont nagyon kapaszkodnia kell, és én most úgy érzem, hogy a hazaiak fognak győzni. 

A Naturtex-SZTE-Szedeák - Alba Fehérvár és a Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend mérkőzéseket március 28-án, szerdán rendezik majd meg.

fotó: Oroszlányi Sport Egylet Hivatalos Oldala

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus