Fogadni Mernék: Will Tamás szerint megint legyőzi a Körmendet az ASE

A Falco és a Paks korábbi játékosa nagyrészt hazai győzelmeket tippelt a szerdai NBI/A-s fordulóra. 

Ezúttal a Falco és a Paks korábbi játékosát, a szombathelyiekkel bajnokságot nyerő Will Tamást kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét, és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Atomerőmű SE - Egis Körmend H
Örülnék a paksi győzelemnek, és nagyon szurkolok nekik, a MAFC ellen nem tudták hozni a kötelezőt, úgyhogy most biztosan kettőzött erővel fognak hajtani, és szerintem nyernek is.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kaposvári KK H
Bízom a Kaposvárban, Ivosev barátom kimagasló formában van, de nem nagyon sikerültek mostanában a dolgaik. Szegeden mindig nehéz nyerni, Andjelko Mandics nekem volt edzőm, Andrija Csirics kapitánykodásával nagyon összetartóak, szerintem ők fognak nyerni.

Zalakerámia ZTE KK - Pécsi VSK-VEOLIA H
A ZTE előrébb van a táblázaton, Bencze Tamást én az egyik legjobb edzőnek tartom, Egerszegen mindig kiváló hangulat van, szerintem ők fognak győzni. 

Alba Fehérvár - MAFC H
Ezen szerintem sokat nem kell gondolkodni, ahogy Garai mestert ismerem, ő is racionálisan látja az ilyen dolgokat, szerintem inkább kísérletezni fog, országos egyes. 

DEAC - Szolnoki Olaj KK V
Ez pedig az országos kettes felé húz, bár talán nem annyira, mint az Alba-MAFC, de szerintem nyerni fog az Olaj. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - KTE-Duna Aszfalt H
Ez óriási egyes, hajrá Falco! 

Soproni KC - JP Auto-JKSE H
A Sopron várakozáson alul szerepel idén, bár Ryan Watkins barátom kiváló szezont fut. Valamiért úgy érzem, hogy behúzhatja a Jászberény, de a Sopronnak szurkolok, úgyhogy őket mondom. 

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus