Forray kalapot emelt a Szeged előtt, nagyon mélyen van a DEAC

Fekete Ádám: csupa nagybetűvel kell írni Ivosev nevét - szöveges és videós értékelések a szerdai NBI/A-s meccsekről.

Kaposvári KK - Sopron KC 85-79

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): A több légióst is cserélő és egyre jobban összeálló Sopron igazi élet-halál küzdelmet vívott. Biztos voltam benne, hogy nagyon kemény ellenfelek lesznek és jól játszanak majd. A végjátékban azonban jobban kosárlabdáztunk, jókor, jó döntéseket hoztunk. Ivosev sportteljesítmény előtt le a kalappal. Bárki, bármit gondolt róla eddig, csupa nagy betűvel kell írni a nevét. Köszönjük, amit a csapatért tett. Bízunk abban, hogy szombaton még többen kijönnek szurkolni nekünk a Falco ellen.

Sabáli Balázs, Sopron (kosarsport.hu): Mind támadásban, mind védekezésben ellentétes félidőink voltak. Várható volt, hogy a Kaposvár nem fog végig nulla százalékkal dobni távolról. Rossz védekezéseinket kihasználták és harmadik negyedben kicsit fölényeskedtünk is. Küzdöttek a srácok az utolsó pillanatokig, de a végén egy-két hibát kihasználva, gyors indításokból könnyű kosarakat dobtak a hazaiak.

A sajtójékoztató két részletben a két edző, valamint Hendlein Roland és Dénes Gábor értékelésével:

DEAC - MAFC 71-87

Berényi Sándor, DEAC (kosarsport.hu): Sajnos ismét sok pontot kaptunk, ellenfelünk remek napot fogott ki jól dobtak távolról, ehhez mi asszisztáltunk. Sok hibát vétettünk védekezésben, ezt kihasználta ellenfelünk. Hetek óta nem tudunk olyan felszabadultan játszani, mint a szezon elején, most kimaradnak a dobások, ezek pedig lehúznak minket a mélybe. Voltunk nagyon fent, most nagyon lent vagyunk, ebből ki kell másznunk, mert csak így van esélyünk a bentmaradásra.

Garai Péter, MAFC (kosarsport.hu): Úgy jöttünk, hogy nekünk nincs más alternatívánk, mindenhol megpróbálunk győzni. A lényeg, hogy mindenki küzdjön, önmagáért és a csapatért. Ezt megértették a játékosok, s megérdemelten nyertük a mérkőzést.

A sajtótájékoztató felvétele:

Naturtex-SZTE-Szedeák - KTE-Duna Aszfalt 70-62

Andjelko Mandics, Szedeák (kosarsport.hu): Gratulálok mindkét csapatnak! Tartalékos csapattal álltunk fel, élet-halál meccs volt ez a mai számunkra, így is fogták fel ezt a srácok, az első másodperctől az utolsóig működött a védekezésünk. Szerencsénk is volt, de azt mondják, ezt is ki kell érdemelni. A srácok a szememben igazi hősök, megmutatták, hogy tudnak kosárlabdázni.

Forray Gábor, Kecskemét (kosarsport.hu): Megemelem a kalapom, és gratulálok a Szegednek! A második félidőben volt tartásunk, izgalmas végjátékra alakítottuk a meccset, de a mérkőzés összképe alapján megérdemelte a Szeged a győzelmet. Nem szabad ilyen álmosan kezdenünk.

A sajtótájékoztató videója:

Zalakerámia ZTE KK - JP Auto-JKSE 82-68

A sajtótájékoztató a két tréner, Benke Szilárd és Kerpel-Fronius Balázs értékelésével:

fotó: ktekosar.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus