Forray: minden úgy van, ahogy megbeszéltük

A Jászberény trénere beszélt az első edzésről és első benyomásairól, a keretről és a felkészülésről is. 

A délutáni edzés után a Jászberény új edzője,  Forray Gábor nyilatkozott a jksedrukker.hu-nak.

- Ugyanazok, mint amikor jártam itt ellenfélként, mikor megismertem az elnök urat, illetve az elnökségből a többi képviselőt. Korrekt, minden úgy van, ahogy megbeszéltük. A csarnokot szépen felújították, kiváló a parketta. A város nyugodt, csendes. A játékosokat illetően ismertem mindenkit, Szögi Ádám kivételével mindenkinek voltam már edzője régebben, javarészt Kecskeméten, Soós Gábornak Fehérváron is, amikor fiatalabb volt. A többi fiatalt pedig ismerem, mert dolgoztunk már együtt - beszélt az első edzésnapról és az első benyomásokról a tréner. 

- A héten úgy fogunk dolgozni, hogy két edzés lesz egy nap, de 3 edzés után egy fél nap pihenő következik. A második héten három nap edzés, egy nap pihenő lesz, és a következő napokban ugyanígy. A harmadik héten pedig megnézem, hogy milyen állapotban vannak a játékosok, megpróbáljuk egy szintre hozni őket - ismertette a közeljövő programját Forray.

- Az edzésen részt vett három jászberényi fiatal. Fontos törekvésem nekem és a klubvezetésnek is, hogy próbáljunk jászberényieket bevonni a felnőtt csapatba. Az U20-as bajnokságot illetően, azokkal együtt, akik most érkeztek, szerintem jó csapatunk lehet. 1-2-es posztra keresünk légióst, közel van a megállapodás a kiszemeltünkkel, illetve ötös posztra centert keresünk, ahova vannak már jelöltek - tért rá a keret részleteire a vezetőedző. 

- Szeptember 3-án az első meccs a Honvéd ellen lesz, 5-én pedig a MAFC-cal játszunk edzőmeccset hazai környezetben. Részt fogunk venni a Gazdavár Kupán Kiskunfélegyházán, ahol rajtunk kívül a Kecskemét, a Paks és a Szeged fog részt venni, szeptember 11-12-én. 14-től Ausztriában edzőtáborozunk egy hétig, ahol a Wels mellett két másik együttessel is játszunk. Szeptember 24-25-én pedig a Morgen Ferdinánd Emléktornára megyünk Paksra, ahol a Pécs, a cseh Opava, mi és a házigazda fog szerepelni - mondta a felkészülés későbbi szakaszáról Forray Gábor.

forrás és fotó: jksedrukker.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus