Forray szerint nem volt varázslat, Cizmic nem látott tervezett játékot

Így látták a pénteki két NBI/A-s mérkőzést a vezetőedzők - Bencze Tamás szerint az extrák miatt kaptak ki, Szekulovics szerint motiváltak voltak.

KTE-Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK 85-75

Forray Gábor, Kecskemét (kosarsport.hu): Köszönöm a szurkolóknak a nagyszerű támogatást, a kritikus pillanatokban mindig segítettek minket, minusz 21-nél sem szidtak minket, igazi sportemberek voltak. Nehezen, álmosan kezdtünk, könyörtelenül kihasználta ezt a ZTE, büszke vagyok a csapatomra, hogy ez a második mérkőzés, amin tetemes hátrányból fordítottunk. Nem volt varázslat, megbeszéltük amit elrontottunk, átvettük, mit kell javítani, és a taktikát amivel készültünk a meccsre. Remélem, mindig ilyen színvonalas és izgalmas meccseket játszunk, jó mérkőzés volt a kosárlabda népszerűsítésére. Gratulálok a ZTE-nek, mert jó meccsbe hajtottak minket.

Bencze Tamás, ZTE (kosarsport.hu): Megérdemelten győztek a kecskemétiek, ez a meccs számunkra több volt, ilyen kezdés után, ilyen lélektani előny után illett volna behúzni, de ezt Kecskemét nem így gondolta, kemény védekezésre váltottak, a második negyed utolsó öt percét nagyon elveszítettük, a mérkőzés eleji 15–4-es büntetőarány nem volt ennyire egyértelmű, egyenrangú meccs lett, az extrák miatt kaptunk ki, három utolsó másodperces kosarat is kaptunk, két hármast és egy kettest. A Kecskemét győzelme megérdemelt volt a végével együtt, vannak tanulságok, a meccs alatt volt egy problémánk, amit a végéig nem tudtunk megoldani.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Atomerõmû SE 100-69

Szrecko Szekulovics, Falco (vaol.hu): Nagyon jól kezdtünk, végig vezettünk, tulajdonképpen az utolsó pillanatig kontroll alatt tartottuk a találkozót. Az első félidőben kiváló védekezéssel rukkoltunk elő, a támadás pedig végig rendben volt, jól lepattanóztunk. Sokat játszhattak a fiatalok, sima győzelmet aratunk. Becsülettel felkészültünk, tudtuk, hogy az a csapat amelyik képes nyerni Körmenden, bizony jó erőt képvisel – ennek megfelelően motiváltak is voltak a fiúk. Köszönöm a szurkolóink támogatását.

Teo Cizmic, Paks (vaol.hu): – Már az elején meglépett a Falco, és a folytatásban sem engedett ki. Semmilyen tervezett játékot nem láttam viszont a pályán a fiúktól, végig a Falco uralta a meccset. És ilyen arányban is megérdemelten nyert. Ki kell tisztítanunk a fejünket, és gyorsan a következő mérkőzésre koncentrálni.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus