Hanga Ádám: "2016 volt az eddigi legjobb évem"

Hanga Ádám legutóbbi blogbejegyzésében több dolog mellett megjegyezte: 2016 pályafutása eddigi legjobb éve volt több szempontból is, és egészséges szeretne maradni 2017-re, ez a kívánsága.

Hanga Ádám legutóbbi blogbejegyzésében több dolgot is érintett. Szóba került az aktuális Euroliga-meccsek összegzése, az eheti, Maccabi elleni találkozójuk, valamint Pablo Prigioni leigazolása is, emellett pedig egy kis évértékelőt is adott a Baskonia és a magyar válogatott ásza.

Hanga szerint valószínűleg 2016 volt eddigi pályafutása legjobb éve - voltak már korábban is jó évei, de ez különleges volt, kezdve azzal, ahogyan spanyol klubjával egész évben játszottak. Az előző idényben és most is kiváló csapatuk van, nagyszerű a csapategység. Az előző szezonban nagyon jól kijöttek egymással, és ennek köszönhetően jutottak el az Euroliga négyesdöntőjébe, ami karrierje egyik legnagyobb eredménye. Óriási dolognak tartja, hogy sikerült ezt elérni, és még mindig hihetetlennek tartja, ha visszagondol erre.

Hanga azt is hozzátette, hogy a magyar válogatottban is jó teljesítményt nyújtott, és segített kijutni a csapatnak az Európa-bajnokságra, amit szintén nagyon fontosnak tart, mert régóta nem sikerült már. Ez volt az első éve az Euroligában nagyobb sérülés nélkül, és ezt kívánja magának 2017-re is, hogy egészséges maradjon. Minden játékosnak és kosárbarátnak boldog új évet kívánt! A Baskoniánál mindannyian azt szeretnék, ha újra ott lennének az Euroliga Final Fourjában, és bár nehéz lesz ezt elérni, mindent meg fognak tenni ennek érdekében.

Foto, Slide - euroleague.net

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus