Hanga: korrekt a viszonyom a szövetségi kapitánnyal

A Laboral Kutxa játékosa a Nemzeti Sportban beszélt arról, hogy miért nem volt ott a válogatott edzőtáborában. 

Hanga Ádám idén nyáron (sem) volt ott a magyar felnőtt férfi válogatott összetartásán, emiatt pedig több kritikát is kapott - a Nemzeti Sportban tisztázta az okokat:

- Minden idők egyik legjobb és legsikeresebb időszaka volt a pihenés és a munka szempontjából. Hat év után végre el tudtunk menni egy hétre pihenni a feleségemmel, utána pedig Budapesten másfél hónapos, alaposan megtervezet egyéni képzést csináltam végig. S ha már erről beszélünk, megragadnám az alkalmat, hogy tisztázzak néhány dolgot.

- Sok támadás ért azért, mert a nyáron nem vettem részt a válogatott háromhetes felkészülésén. Ezzel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy teljesen korrekt a viszonyom Sztojan Ivkovics szövetségi kapitánnyal, akivel ezt megbeszéltük. Mivel évek óta a térdsérülésem határozta meg, hogy mit csinálok a nyáron, most egészségesen volt lehetőségem egyéni programra, amire szükségem volt, hogy technikai jellegű, dobó- és erőnléti edzéseken vegyek részt, olyan intenzitással és ütemben, ahogy számomra a legjobb. Nem azért nem mentem, mert nem akartam. És már nagyon várom a jövő évi selejtezőket! 

forrás: Nemzeti Sport

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus