Hanga: "Nem ez a megfelelő időpont a PO-on gondolkodni"

Az FC Barcelona magyar klasszisa beszélt a tegnapi meccs után arról, mit kell tenniük a Pana elleni vereséget követően.

Az FC Barcelona magyar csillaga, Hanga Ádám a eurohoops.net-nek adott interjút a Panathinaikosz elleni, tegnap esti mérkőzés után, amelyben több témát is érintett.

A csapat célja Európa első számú kupasorozatában a rájátszásba kerülés volt a szezon előtt, de Hanga szerint nem ez a megfelelő időpont arra, hogy a PO-on vagy a Final Fouron gondolkodjanak, mert ez csak extra terhet tenne a társaságra, ami fölösleges lenne. Meccsről meccsre kell haladniuk, és az a legfontosabb, hogy most ne essenek bele egy újabb vereségsorozatba.

Ádám szerint elengedhetetlen, hogy összeszedettek maradjanak a továbbiakban is, mert voltak már ilyen helyzetben. Előfordult az idény korábbi szakaszában is, hogy erős ellenfeleket győztek le, aztán elvesztettek egy mérkőzést, amitől összeestek, és beszedtek zsinórban még négy zakót. Magabiztosnak kell maradniuk - az athéni találkozót elbukták, de van ilyen, nem nyerhetnek meg minden mérkőzést, az lényegében lehetetlen. Már a következő meccsre kell figyelniük, mert az is nagyon fontos lesz. Fel kell készülniük a Malaga ellen, amely legyőzte őket pár hete, úgyhogy nagy összecsapás lesz ez számukra.

A 9-0-s hazai mérleggel álló Panáról azt mondta a magyar válogatott sztárja, hogy nagyon nehéz ellenük játszani és győzelmet szerezni, főleg Athénban. Ádám szerint a Barca nem játszott olyan rosszul, de sok volt az eladott labda, elkövettek pár hibát, és néhány tiszta dobásuk is kimaradt. Hanga azzal zárta mondandóját, hogy most már a jövőre, a következő meccsre kell koncentrálniuk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus