Hangolódjunk: szöveges és videós felvezetők a mai NBI/A-s meccsekhez

Nézzük, hogy mit várnak az érintettek a mai hét találkozótól. 

Atomerőmű SE - Egis Körmend

Teo Cizmic (ase.hu): A MAFC elleni meccset az első negyedben veszítettük el, az ekkor kialakult komolyabb különbség után futottunk a meccs hátralévő részében. A második negyedtől kezdve egyre jobban játszottunk, de túl nagy előnyt adtunk az ellenfelünknek azzal, hogy a mérkőzés elején nem védekeztünk elég keményen. 

A szezon eddigi részében elég hullámzóan teljesítettünk, nem volt kiegyensúlyozott a játékunk. De nem adjuk fel, mindent meg kell tennünk a győzelemért, mindig azon vagyunk, hogy a legjobbat hozzuk és győzzünk.

Kemény és izgalmas mérkőzésre számítok a Körmend ellen. Hosszú a kispadjuk, mély keretük van. Emellett jó formában is vannak, sorozatban nyerik a meccseket, jó hangulatban játszanak. Remek dobóik vannak, akik elég labdabiztosak is. Mindezek mellett arra kell figyelnünk, hogy nagyon gyorsak, sokat futnak, jellemzően a leindításos, gyorsindításos játékot alkalmazzák. 

Nehéz időszakon vagyunk túl, több játékosunk küzdött kisebb nagyobb sérülésekkel. János jelenleg sincs 100%-os állapotban, de játszani szeretne. Nagy veszteség lenne, ha nem tudna pályára lépni, de nem szeretném túlterhelni, nagy szükségünk van rá a szezon további részében is. Úgy tűnik, hogy Troy és Ricky is jobban vannak. Remélem, hogy mindenkire számíthatok. Fókuszáltan, csapatként kell játszanunk, valamint agresszíven kell védekeznünk. A hátrányainkat azzal tudjuk kompenzálni, ha szívvel-lélekkel küzdünk, és mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük ezt a meccset.

 

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kaposvári KK

Révész Ádám videóinterjúja (szte-szedeak.hu):

Hendlein Roland videóinterjúja:

 

Zalakerámia ZTE KK - Pécsi VSK-VEOLIA

Deonta Vaughn videóinterjúja (készítette Bálizs Zsuzsa):

Csirke Ferenc (pvsk-panthers.hu): - Talán az lesz a legfontosabb, hogy okosan támadjunk – mondta edzőnk. - Ha ugyanis az előrejátékban pontatlanok leszünk, ha eldobáljuk a labdákat, akkor azokból a Zalaegerszeg le fog indítani minket, ez az egyik nagy erősségük. E mellett arra is figyelni kell az 5 az 5 elleni játékban, hogy a bajnokság talán legjobban támadón centerére, Radicsra ne fordítsunk a kelleténél nagyobb figyelmet, hiszen kiosztások után a Zete gyakorlatilag mindegyik játékosa jó százalékkal dob kintről.

 

Alba Fehérvár - MAFC

Chris Horton videóinterjúja:

Fodor Márton videóinterjúja:

 

DEAC - Szolnoki Olaj KK

Kovács Adrián videóinterjúja:

A Szolnoki Olaj beharangozója:


Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - KTE-Duna Aszfalt

Szrecsko Szekulovics (vaol.hu): Egy nagyon veszélyes csapatot fogadunk, amely bizony képes bravúros eredményekre. A Kecskemét összeszokott, szervezett, ütőképes, jól összerakott együttes – ennek megfelelően a felsőházi középszakaszért küzd. Ellenfelünk kerete tele van sok nagy csatát megélt, rutinos játékosokkal, nagy küzdőkkel, volt és jelenlegi válogatottakkal. Derasimovic, Dramicanin, Karahodzic és Wittmann sem az az ijedős típus. Nem véletlenül nyer sok meccset idegenben a KTE – az a csapat, amely tudott győzni például Székesfehérváron, bizony komoly erőt képvisel. A Kecskemét kellemetlen, agresszív stílusban kosárlabdázik, jól védekezik, jól alkalmazza a pozíciós játékot, erős a palánk alatt. Nem lesz könnyű dolgunk. Ugyanakkor hazai pályán játszhatunk, a betegségből lábadozó Hódi Patrik kivételével mindenki egészséges. Erős tempót akarunk diktálni, futós játékra szeretnénk kényszeríteni ellenfelünket. Nem szabad engedni, hogy a Kecskemét lendületbe jöjjön, hogy elkapja a ritmust. Felkészültünk a mérkőzésre, motivált a társaság. Azon leszünk, hogy megőrizzük hazai veretlenségünket, valamint előkelő pozíciónkat a közvetlen élmezőnyben. Nehéz meccsre, nagy csatára számítok, de kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény a részünkről – és természetesen számítunk a szurkolóink segítségére!

Kemal Karahodzic (ktekosar.hu): Nagyon fontos meccs volt számunkra a szombati, szép győzelmet arattunk hazai pályán. Jól védekeztünk Tomislav Ivoseven és Marko Spicán, azt gondolom, hogy ez volt a kulcs. Nekem is és a csapatnak is jól ment a játék. Megpróbálunk egy jó mérkőzést játszani Szombathelyen. Erős csapat a Falco, pár kiváló játékossal. Különösen hazai pályán jók, nyomás nélkül léphetünk pályára. Bízunk benne, hogy minél többen kijönnek majd szurkolni a Debrecen elleni mérkőzésre, és remélem, hogy meg tudjuk nyerni azt az összecsapást.

 

Sopron KC - JP Auto-JKSE

Werner Viktor videóinterjúja:

Szigedi Bence videóinterjúja:

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus