Horváth és Soós kulcsszereplő lesz Jászberényben

Forray Gábor szerint ő nem akarja feltalálni a spanyolviaszt, de a két korábbi válogatott játékosnak nagy szerepet szán. 

- Kecskeméten nem akartam maradni, nehéz örökség lett volna Sztojan után... - mondta Forray Gábor - és túl sokat voltam egy helyen, tíz éve dolgoztam a csapatnál, ez sok, meg kell újulni. Eljött az idő, úgy érzem, Jászberényben ideálisak a feltételek, hogy vezetőedzőként folytassam pályafutásomat. Miért itt? Mert új vezetőség van, stabil az alap és van jövőkép. Konkrét céljainkat majd az edzőmeccsek után szeptemberben fogalmazzuk meg, miután felmértük, hogy a magyar élvonalban milyenek az erőviszonyok.

- Három légióssal tervezünk, Dramicsanyin mellé egy külföldi irányítót és egy centert igazolunk. - folytatta Forray. - Közhely, de én is abban hiszek, ami a labdás sportágak alapvetése, először is legyen jó a csapat védekezése. Nem akarom én feltalálni a spanyol viaszt, sokkal inkább arra törekszem majd, hogy a repeártoárunkat a játékosok képességeihez igazítsam. Nagyon örülök, hogy az előző idénybeli csapat gerincének számító trió, Soós Gábor, Horváth Ákos és Rasztko Dramicsanyin maradt, a két korábbi magyar válogatott játékosnak egyértelmű kulcsszerepet szánok."

 - Én bízok abban, hogy előrelépünk, de, hogy ez a számok tükrében mit jelent, azt nem tudom még - mondta Horváth Ákos. - Ráadásul ez a többi csapat erejétől is függ. Ha azt a játékot játsszuk, amit az előző évadban, akkor ősztől is sok örömet szerzünk szurkolóinknak. Forray Gábor tíz éve másodedző, kitűnő és elismert szakemberekkel dolgozott, ideje volt, hogy előlépjen vezetőedzőnek. Nem lesz nehéz megtalálni a közös hangot vele. Vezérszerepet szán nekem, ami jó érzés, de egyben nagy felelősség is."

forrás: Nemzeti Sport
fotó: jksedrukker.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus