Hujdurovics nagyon várja már a körmendi meccseket

A tavaly Nyíregyházán szárnyaló center szerint parádés a körmendi atmoszféra, azért jön, hogy felzárkózzanak az élcsapatokhoz. 


 
- Soha sem tartoztam a legatletikusabb, legtehetségesebb srácok közé, de nagyon makacs és kitartó vagyok. Mindig keményen küzdöttem, hogy minél előrébb juthassak a karrieremben. Nem igazán szeretek magamról, az egyéni sikereimről beszélni, de van egy dolog, amire nagyon büszke vagyok: a szülővárosom csapata, a Sloboda Tuzla csődbe ment néhány évvel ezelőtt, és a bosnyák szövetség visszasorolta a harmadik osztályba. Visszatértem, hogy egy osztállyal előrébb léphessen a gárda, aztán segítettem abban is, hogy újra első osztályú lehessen a csapat. Csodálatos dolog, ha a szülővárosod csapatáért tudsz tenni, ha segíteni tudsz ott, ahol születtél. A csapat legeredményesebbje voltam lepattanózásban és pontszerzésben is - mesélt múltjáról a bckormend.hu-nak a center. 

- Először is: Azért jövök, hogy mérkőzéseket nyerjünk, ez a legfontosabb a számomra. Miután beszéltem az új vezetőedzővel, világossá vált, hogy a legfontosabb célunk a felzárkózás a magyarországi topcsapatokhoz. Ez a kihívás, amelynek eléréséért közösen fogunk harcolni. Nagyon várom már a közös munkát Teo Csizmiccsel és hogy a körmendi szurkolók előtt játszhassak. Számos lehetőség van a játékomban, attól függően, hogy mit vár tőlem a vezetőedző. Számomra a legfontosabb, hogy csapatjátékos legyek, aki végrehajtja mindazt, amit várnak tőle, de azt gondolom, hogy elsősorban az egy-egy elleni és a pick and roll játékban lehetek a leghatékonyabb - válaszolta arra, hogy miért Körmendre igazolt és hogy milyen szerepe lehet a csapatban. 

- Tudom, hogy Körmend egy kisváros, ahol nagyon sokan szeretik a kosárlabdát, a csapatot. Kétszer is játszottam a csapat ellen a múlt szezonban. Hihetetlen, ahogy mindig megtelik a csarnok, alig várom már, hogy ott lehessek, és hogy ilyen közönség előtt pályára léphessek. Otthon, Tuzlában is szenvedély a kosárlabda a szurkolók számára. Hasonló a helyzet, mint Körmenden, bár ott valamivel nagyobb a csarnok, minden meccsen 3500 ember tombol. De nem a nézők száma a lényeg, hanem a hangulat, a csarnok atmoszférája, ami Körmenden is hasonló. Ilyen körülmények között senki sem játszhat saját képességei alatt, mindenkiből a legjobbat hozza ki a szurkolás. Várom már nagyon, hajrá Körmend! - beszélt a körmendi atmoszféráról a játékos. 

forrás: bckormend.hu
fotó és slide: nykk.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus