Így értékeltek az edzők a tegnapi NBI/A-s meccsek után

Az ASE-nál többen egyéni játékban gondolkodnak a csapat helyett - a KTE mindent megvalósított, amit szeretett volna - a DEAC-nál hiányzott az akarás - a Körmend a második félidőben úgy játszott, ahogy az elvárható tőlük.

A KTE-Duna Aszfalt együttese a páratlan negyedekben lelépte az ASE-t, tükörsimán nyertek idegenben 96-78-ra a kecskemétiek, a két tréner pedig így értékelt a találkozót követően a kosarsport.hu-nak.

Teo Cizmic: Nagyon rossz ritmusban kezdtük a meccset, a Kecskemét hamar előnyt szerzett. A második negyedtől váltottunk támadásban, ami eredményezett is némi javulást, legalábbis az én szemszögemből nézve. Fiatal csapatunk van, többen egyéni játékban gondolkodnak csapat helyett, erőltetik a dolgokat, ez pedig idegességet szül, ami ide vezet.

Forray Gábor: Köszönöm a paksi vezetésnek a meccs előtti köszöntést, nem számítottunk rá, nagyon jól esett. A meccsen, úgy érzem, mindent meg tudtunk valósítani, amit elterveztünk. Köszönjük a szurkolóink támogatását, szinte hazai pályát teremtettek nekünk.


A Körmend a fordulás után nagyobb ritmusra kapcsolt védekezésben, 110 pontot dobva arattak könnyed győzelmet a DEAC otthonában, a mérkőzés után pedig a két vezetőedző a debka.hu-nak értékelt:

Berényi Sándor: – Az első félidőben a dobószázalékokat tekintve nem volt komolyabb problémánk, a fordulás után azonban egy jóval erőszakosabb vendégcsapat jött ki a pályára. Nagyon hiányzott a srácokból az akarás, melynek következtében alulmaradtunk a játék legfontosabb elemeiben, így osztálykülönbség alakult ki. Elnézést kérek a szurkolóinktól.

Gasper Potocnik: – A második félidőben úgy játszottunk, ahogy az elvárható tőlunk, jelentősen kevesebb pontot engedélyeztünk ellenfelünknek a festékből, könnyű kosarakat szereztünk, ami nagyarányú győzelmet eredményezett.


Forrás - kosarsport.hu, debka.hu
Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus