Így fordított a Kaposvár a Sopron ellen - videó

Mélyről jött vissza a három légióssal felálló somogyi alakulat a leolvadó Sabáli-legénységgel szemben.

Nagy meglepetésre csütörtök este a Kaposvár legyőzte a Sopront az NBI/A-csoport nyitómeccsén - a hazaiak csak három légióssal álltak fel a mérkőzésen és közülük Javier Duren pontot sem szerzett. Ráadásul Fodor Márton egy nappal korábban ujjsérülést szenvedett és Grebenár Péter is épphogy csak visszatért - volt olyan pillanat, amikor a kettes-hármas Baki Gergely és a hármas-négyes Malik Cooke alkotta a magasember-párost.

Jaytornah Wisseh viszont a gyenge első félidő után csapata vezére volt a második játékrészben, ő beszélt első benyomásairól a delfinek.hu-n:

- Amikor bementünk bemelegíteni, nem volt sok néző. Nem tudtam, mennyien fognak jönni, főleg az előszezonbeli eredményeink miatt gondoltam, hogy lehet, hogy nem sokan.De aztán egyre csak jöttek a szurkolók. Az első negyedben nem volt ritmusunk, és a támadásainkat elvétettük.De a második félidő elején már éreztem az áradó energiát, nem csak a csapaton belül, hanem a nézőtérről is.Az ilyen meccseken, ahol kínlódással kezdünk, nagyon fontos a szurkolóktól jövő energia, az atmoszféra, a szurkolók, mert kihozzák belőlünk a küzdelmet. Végig az járt a fejemben, hogy nem veszíthetünk egy ilyen közönség és a szurkolóink előtt. Első mérkőzéshez képest meg vagyok elégedve a nézők számával, főleg úgy, hogy tudom, a csapat is ennél jobb lesz.

A gárda legjobb dobója Malik Cooke volt, aki 25 pontját 9/13-as mezőnymutatóval (3/6 tripla) szerezte és végül 28 VAl-értékkel zárt. 

- Szerintem az első mérkőzés egész jó volt. Nem tudtam, mire számíthatok nézőszámban. Elfogadható számú szurkolót láttam először, de meccs közben vettem észre, milyen sokan lettek. Meg is lepődtem, hogy első mérkőzésre is már ennyi néző jött. Hogy mi volt a fordulópont a meccsen? Szerintem az, hogy az első félidőben nem mentek be a dobásaink, a másodikban pedig sikerültek, és ezzel fel tudtunk zárkózni, az ellenfél pedig egyre kevesebb helyzetet tudott jól megoldani. Fordult a kocka a két félidő között.

Összefoglaló videó a második félidőről:

forrás és fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus