Így látta Fekete Ádám és Andjelko Mandics a KKK-Szedeákot

A szerkezetváltás javított a Kaposvár támadójátékán - kétszer öt percet játszott jól a Szeged - mutatjuk az értékeléseket. 

Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák 76-60

Fekete Ádám, Kaposvár (delfinek.hu): – Újra a győzelem útjára léptünk, aminek nagyon örülünk. Igaz a problémáink ugyanúgy megvannak, hiszen többen is sérüléssel vállalták a játékot. A legfontosabb, hogy a szerkezeti változással eredményesebb lett a támadójátékunk. Nagy érték, a kaposvári kosárlabdás közegben a közönségünk, hiszen nem sok helyen lettek volna ennyien hét vereség után, mint itt és nem buzdítottak volna minket így az elejétől a végéig. Ezt a csapaton belül mindenkinek át kell éreznie!

Andjelko Mandics, Szedeák (delfinek.hu): – A negyven percből úgy tízet játszottunk valamilyen szinten elfogadhatóan. Ez kevés. Az első félidőben sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk jók. A folytatásban a védelmünk ugyan feljavult, de támadásban hiába próbálkoztunk. Nem is értem, miért választottuk ezeket a megoldásokat. Tiszta helyzeteket is kihagytunk és egyre idegesebbek voltunk. Nehéz meccs vár még ránk a Falco ellen, de remélem az új évben visszaállunk a rendes kerékvágásba.

A sajtótájékoztató videója a két tréner részletesebb, valamint Wirth Ádám és Marko Spica rövidebb értékelésével:

fotó: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus