Ilyen volt belülről az All-Star gála

"Az utolsó negyed komoly volt" - tizenegy játékost kérdeztünk arról, hogy hogyan élték meg a hétvégi gálameccset

A találkozó részletes összefoglalója itt elérhető, mi most tizenegy játékost kérdeztünk arról, hogy hogyan élték meg a gálát:

Kelet

Pongó Martin: Én nagyon élveztem, örültem, hogy ott lehettem, bár nagyon meglepődtem azon, hogy a kezdőben kaptam helyet. Egy jó társaság volt nálunk, remek volt a hangulat. Szerintem a meccs olyan volt, mint általában az ilyen gálák. Ahogy az NBA-ben lenni szokott, három negyeden keresztül azért mindkét csapat lazábbra vette a védekezést, és inkább a minél szebb megoldásokra, zsákolásokra törekedett. Az utolsó negyedben azonban már a védekezés is keményebb lett, hiszen azért mindenki nyerni akart, mi legalábbis biztosan, ezért is voltunk kicsit csalódottak, hogy elmaradt a hosszabbítás, és nem sikerült nyernünk.

Nermin Hujdurovic: Ez egy fantasztikus, csodálatosan szervezett dolog volt, ami remek tapasztalattal is szolgált. Azt hiszem, egyértelműen a karrierem egyik kiemelkedő eseményének tekinthetem, maga a meccs persze nyilván inkább a jókedvről szólt és nem a versengésről. Őszintén nagyon büszke vagyok arra, hogy ezekkel a srácokkal lehettem egy csapatban, nagyszerű játékosok, nagyszerű csapat volt! Szeretném nagyon megköszönni a magyar szervezőknek a remek körülményeket, illetve azoknak is, akik rám szavaztak, hogy részese lehessek ennek az egésznek.

Szabó Zsolt: Úgy érzem, hogy egy szórakoztató és izgalmas meccset játszottunk sok hárompontossal és zsákolással. Remélem, a nézők is jól érezték magukat, mert mi játékosok nagyon élveztük. Saját teljesítményemről csak annyit, hogy élveztem a játékot, jó élmény volt egy ilyen rendezvényen játszani.

James Kinney: Szerintem ez a meccs nagyon élvezetes volt, és jó esély nyílt arra, hogy megismerjük egymást a srácokkal és beszélgessünk kicsit. Próbáltam keményen játszani, de azért az első nyilván a szórakozás és a gálahangulat volt, az első három negyedben ez volt a lényeg, aztán az utolsóban azért mindenki bekeményített és izgalmas volt a hajrá. Jeremy Wise és Szabó Zsolt is nagyon vicces srác, de mindenki nagyon jó fej volt.

Kerpel-Fronius Balázs: A jelölésnek nagyon örültem, nagy megtiszteltetésnek tartom. Nagyon élveztem az egész napot, egy nagyon jó hangulatú meccset játszottunk, remélem, hogy a nézők is legalább annyira élvezték, mint mi a pályán. Örülök annak is, hogy nem ment rosszul a játék, de ezen a meccsen nem is ez számított, hanem hogy átélhettem egy ilyen esemény hangulatát.

Lakosa Zsolt: Sajnos én nem tudtam igazán kiélvezni a játékot, mert másnap meccset kellett játszanom, és így spórolnom kellett az energiával. A szervezés egyébként nagyon tetszett, az egész show szórakoztató volt. Persze lehet még fejleszteni a programokat, de szerintem így sem panaszkodhat senki. A csapatban nagyszerű volt a hangulat, játékosaink és edzőink is komolyan vették a meccset, de így volt igazán élvezhető.


Nyugat

Jermaine Thomas: Remek volt a hangulat, nagyon jó volt így kosarazni. Próbáltam keményen játszani, de mindenképpen el akartam kerülni egy esetleges sérülést, szerencsére nem is történt semmi baj. Nagyszerű lehetőség volt ez arra, hogy kicsit beszélgessünk a többiekkel, jobban megismerjük egymást, szerintem ez volt a lényeg.

Anthony Nelson: Azt hiszem, mindannyian egy igazán nagy élménnyel gazdagodtunk! Mindkét oldalon kivétel nélkül remek játékosok voltak, és az edzők is forgatták a csapatokat, mindenki elég játéklehetőséghez jutott. A hangulat nagyon jó volt, a szurkolók bámulatosak voltak! Persze a meccset játszhattuk volna keményebben is, de azt hiszem, mindenki arra gondolt, hogy ne legyen semmi sérülés, hosszú még a szezon. Az biztos, hogy nagy élmény volt.

Nik Raivio: Nagyon tetszett ez a dolog, az új aréna gyönyörű, nagyon jó volt találkozni és beszélgetni ezekkel a srácokkal. Azt hiszem, arra koncentráltunk leginkább, hogy jól érezzük magunkat együtt, illetve hogy maximálisan kiszolgáljuk a közönséget, de azért a meccs vége felé közeledve egyre komolyabbra fordult a dolog. Az utolsó negyed már tényleg színvonalas és komoly volt, végül döntetlenre végeztünk. Összességében nagyon jó élmény volt a gála, a játék, az, hogy ennyi néző előtt szerepelhettünk egy ilyen eseményen és Budapestet is jó volt látni (:

Csorvási Milán: Nagyon jól éreztük magunkat. Remek volt a hangulat, nagyon szép a csarnok, és úgy gondolom, hogy a meccset is sikerült elég színvonalasan lejátszanunk. A rendezők nagyon kitettek magukért, szerintem a nézők is elégedettek lehetnek. Nagyon jól sikerült All-Star gála volt!

Perl Zoltán: Nagyon jó érzés volt szerepelni a gálán, és együtt játszani a liga legjobbjaival. Az elején szerintem még nem volt olyan komoly a játék, aztán ahogy telt az idő, egyre keményebb lett a meccs. Mindenki nagyon rendes volt a pályán kívül is, nagyon jó hangulat uralkodott végig mindenhol.

fotó és slide: tuskecsarnok.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus