Ivkovics: A büszkeség, a bátorság és a becsület vált a névjegyünkké

A lengyelek szövetségi kapitánya elismerését fejezte ki a magyar válogatottal kapcsolatban. 

Tegnap este fontos győzelmet aratott a magyar válogatott Szombathelyen a Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőn, így értékelt az összecsapás után a két szövetségi kapitány:

Ivkovics Sztojan (nso.hu): – Látszik, hogy a közönség szereti a csapatot, a debreceni, majd a szombathelyi arénát is megtöltötték a nézők, ez nagyon sokat jelent nekünk. Köszönjük mindenkinek, aki mellettünk áll. Hiányozni fog a két búcsúzó játékosunk, büszke vagyok rájuk. Ha jó a hozzáállásunk, kiemelkedő a küzdeni tudásunk, egységesek vagyunk, mint egy család, én mindig boldog vagyok. Az elmúlt hat évben a büszkeség, a bátorság és a becsület vált a névjegyünkké.

Mike Taylor (nso.hu): – Elismerésem a magyar nemzeti csapatnak, keményen megküzdött a győzelemért. Nagyon jól felkészültünk, tudtuk, miért jöttünk, és sikerült tízpontos különbségen belül maradnunk. Többségében elégedett voltam a védekezéssel, de könnyű helyzetekben sokat hibáztunk a palánk alatt. Jól felkészített csapattal vívtunk fizikailag kemény csatát.

fotó: FIBA

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus