Ivkovics: Higgyünk a csapatban!

Nagy győzelmet aratott tegnap a magyar férfi kosárlabda-válogatott Csehország ellen az Eb-selejtezők utolsó mérkőzésén - de két pont hiányzott ahhoz, hogy kijussunk a tornára. A rendkívül érzelemdús meccs után Sztojan Ivkovics és Keller Ákos, a csehek részéről pedig Pavel Pumprla és a szövetségi kapitány, Ronen Ginzburg nyilatkozott.

Ronen Ginzburg, Csehország szövetségi kapitánya: - Nem játszottunk elég jól a második félidőben. A torna kezdetétől tudtuk, hogy Magyarország nehéz ellenfél lesz és szerintem ez volt a legnehezebb csoport a selejtezőkön.

Pavel Pumprla: - Őrült meccs volt! Óriási tisztelet a szurkolóknak, hihetetlen atmoszférát teremtettek a csarnokban. Boldog vagyok, hogy megszereztük a második helyet a csoportunkban.

Sztojan Ivkovics: - Nagyon szomorú vagyok a srácok miatt! Ennek a sorozatnak van egy nagyon fontos üzenete Magyarország számára: dolgozzunk együtt keményen, higgyünk a csapatban és ne teóriákat gyártsunk. Csapatként lehetünk igazán sikeresek! A cseh válogatottnak pedig gratulálok.

Keller Ákos: - Először is óriási gratuláció a csapatnak és köszönöm ezt a hihetetlen nyarat! Rettenetesen büszke vagyok rájuk. A győzelemnek természetesen örülünk, de nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem jutottunk ki az Eb-re. Ezt a munkát kell folytatnunk ugyanígy, én hiszek ebben a magyar válogatotottban! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus