Ivkovics: "Nagy nap volt ez a magyar kosárlabda számára"

Tegnap este 74-73 arányú diadalt aratott a magyar válogatott a grúzok felett egy pikáns, nagyon fordulatos mérkőzésen. A találkozót követően a két mester, Sztojan Ivkovics és Igor Kokoskov, valamint egy-egy játékosuk, Ferencz Csaba és Beka Burjanadze osztották meg gondolataikat az összecsapásról!

Igor Kokoskov, a grúz válogatott vezetőedzője: - Izgalmas mérkőzést láthattak a szurkolók, a magyarok megérdemelték ezt a sikert. Voltak lehetőségeink a győzelem megszerzésére, de nem tudtuk megtartani az előnyünket. Nem a jobb csapat nyert, hanem az, amelyik a mai napon jobban kosárlabdázott.

Beka Burjanadze, a grúz válogatott játékosa: - Nagyon jó munkát végeztek a magyarok. A magasembereikre készültünk, de a külső soruk, a kisembereik vertek meg minket. Tanulnunk kell ebből a meccsből.

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: - Nagy nap ez a mai a magyar kosárlabdázás számára. Játékosaink megmutatták, mennyire tehetségesek, mennyire képzettek. A klubcsapatainkban nincsenek ekkora feladataik, de a nemzeti válogatottban el kell ezeket vállalniuk, feljebb kell lépniük. Ma nagyszerű munkát végeztek.

Ferencz Csaba, a magyar válogatott játékosa: - Nehéz bármit is mondani. Micsoda meccs volt! Nagyon örülök, hogy a végén két hármast is bedobtam. Szeretném megköszönni a biztatást a szurkolóknak. Nincs azonban időnk ünnepelni, el kell kezdenünk a felkészülést Csehország ellen.

A találkozó két és fél perces összefoglalója:

Foto, Slide - kecskemetihir.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus