Ivkovics nem várja a KTE-t a négy közé

Sztojan Ivkovics számára is kihívás lesz az előttük álló szezon, hiszen meghatározó játékosait „vesztette el” a nyáron. Ennek ellenére a lila-fehérek szakmai igazgatója pozitívan néz a jövőre, s bóknak veszi, hogy többen már a legjobb négybe várják a csapatot. A kesport.hu-nak adott villáminterjút.

 

Habár a nyolc közé kerülés az elsődleges cél, többen már a dobogóra várják a csapatot. Mi a véleménye erről?

Ezt bóknak veszem, de nézzük reálisan a dolgokat. Négy olyan csapatot is tudok kapásból mondani, akik előttünk járnak. Gondolok itt a Szolnokra, Székesfehérvárra, Sopronra és a Paksra. Vannak „okos emberek” a csapat háza táján, akik szeretnek jól értesültnek tűnni. A találgatásoknak nem szabad felülni. Többen már azt híresztelték, hogy Szolnokra költözök, de ilyen volt Thomas leigazolása is. Ha lenne annyi pénzünk, hogy elcsábítsuk, akkor hátradőlve mondanám, hogy reális cél a dobogó, de ez nem így van jelenleg. Engem mindig megerősítenek ezek a pletykák, hiszen ezt azt mutatja, hogy jól és kitartóan dolgozunk, érdekli az embereket, amit csinálunk.

Mit vár a szezonnyitó meccsen a Körmend ellen?

A Körmend egy komoly csapat, ezért egy pillanatig sem lankadhat a figyelmünk. Amerikai edzőjük van, ezért más játékstílust képviselnek, mint mi. Továbbá két rutinos magyar válogatott játékosuk is van, akikre oda kell figyelnünk. Nagyon fontos számunkra, hogy minél többen eljöjjenek buzdítani a csapatot, a játékosok érzik és igénylik a szurkolók szeretetét. A legutóbbi kötetlen beszélgetés is közelebb hozta a drukkereket és a srácokat, több ilyen alkalomra is sort kell majd keríteni. Úgy gondolom, hogy a tulajdonosok és a vezetőség is mindent megtesz ennek a jó kapcsolatnak a kiépítéséért, hiszen a lehető legolcsóbb bérletárakat kínáltak a hírös városi kosárlabda barátoknak.

forrás: kesport.hu
fotó: kecskemetihir.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus