Ivkovics többet kapott a játékosoktól, mint amit várt

A magyar válogatott szövetségi kapitánya nem értette, hogy miért kapott technikait - Perl szerint a második félidőben a lengyelek jobban védekeztek, mi pedig túl puhák voltunk.

Mint ismert, ma este 70-60-as vereséget szenvedtünk Lengyelországtól a 2019-es világbajnokság selejtezőjében az első csoportkör első fordulójában. A mérkőzés után Perl Zoltán és Ivkovics Sztojan nyilatkoztak a mieinktől. 

Perl Zoltán: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben irányítottuk a játékot, aztán a második 20 percben az ellenfél elkezdett jobban védekezni, mi pedig nem voltunk elég kemények. Négy személyi hibájuk volt 15 perc alatt, mi pedig nem tudtuk kezelni ezt, támadásban puhák voltunk, és rengeteg eladott labdával dolgozunk a nagyszünet után. Ettől függetlenül mindent megpróbáltunk, ami tőlünk tellett, dolgozunk tovább, és nyernünk kell vasárnap Koszovó ellen.

Ivkovics Sztojan: - Gratulálok Lengyelországnak. Kemény meccs volt, nekünk egy fiatal csapatunk van, amelynek még sok nagy csatát kell megvívnia ahhoz, hogy el tudja érni a céljait. Sokkal többet kaptam a csapatomtól, mint amit gondoltam, úgyhogy gratulálok a játékosaimnak. Nem értettem azt a szituációt, mikor időt kértem és technikait kaptam, ez nem tudom, milyen szabály. Sok sikert a továbbiakban a lengyeleknek, nekünk pedig vasárnap jön a kulcsmeccs Koszovó ellen.

Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus