Ivosev: alig várom, hogy átéljem a kaposvári hangulatot!

A somogyiak új játékosa beszélt arról, hogy miért igazolt Kaposvárra és hogy mit remél a helyi szurkolóktól. 

A delfinek.hu interjúja:

Nyáron Franciaországban Ivosev a 3x3 EB kvalifikációs küzdelmekben részt vett a magyar csapatban. Így emlékezik rá:

"Nagyon jó volt. A cél az volt, hogy kijussunk az EB-re, ami sikerült is. A legjobb 8 közé is esélyünk volt bejutni, de ez sajnos nem sikerült, nem volt szerencsénk. Megváltoztatták a mérkőzések beosztását, és nekünk nehezebb lett. A szerbek és a spanyolok lettek az ellenfeleink, ahol kikaptunk. De mindenképpen jó tapasztalatokat szereztem, nagyon szerettem ott játszani. Augusztus 31-én és szeptember 1-én lesz Debrecenben a 3x3 World Tour egyik állomása, ahol remélem, jó eredményt fogunk elérni."

Mit tudhatunk meg a családodról?

"Egyelőre most egyedül érkeztem, a családom szeptember közepén csatlakozik hozzám. A fiam most lesz 1 éves, most kezd járni, és minden nap valami új dolgot fedez fel. Biztos vagyok benne, hogy Kaposváron is nagyon jól fogják magukat érezni."

Idén több poszton is fogsz játszani, ezért is jöttél ide.

"Igen, visszatérek 3-as poszton, amit korábban is játszottam, úgyhogy jó kihívás lesz számomra ez az év. Szerintem nagyon jó lesz ez a változatos játékmód, és érdekes évünk lesz! Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz ellenünk játszani."

Nagyon sok csapat megkeresett, de mégis minket választottál. Miért?

"Beszéltem az edzővel és a klub vezetőjével is, aztán a játékosokkal. Ez alapján úgy éreztem, hogy jó lehetőség lesz számomra is és a klubnak is, ha Kaposváron játszom."

Emlékszel azokra a mérkőzésekre, amit ellenfélként a kaposvári Sportcsarnokban játszottál?

"Minden mérkőzésre emlékszem, amit a Kaposvár ellen játszottam. Emlékszem a szurkolókra is. Mindig nehéz volt a Kaposvár ellen játszani. Nagyszerűek a szurkolók, egészen egyedi atmoszférát teremtenek a csarnokban. Remélem, idén is ugyanúgy segítenek majd minket, mint ahogy eddig tették! Alig várom, hogy elkezdődjenek a mérkőzések, és én is átéljem ezt a hangulatot! Hajrá Kaposvár!"

fotó: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus