Ivosev nagyon motiváltan érkezik meg Kaposvárra

A somogyiak új légiósának nagyon tetszik a kaposvári hangulat és Fekete Ádám munkája, szerinte erős lesz a csapatuk. 

Hétvégén jelentette be a Kaposvár, hogy leigazolta a Kecskemétről távozó Tomislav Ivosevet - az erőcsatárral hármas, négyes és ötös poszton is számolnak a somogyiak, aki erős rotációt alkothat majd Hendlein Rolanddal és Marko Spicával.

"Először is: nagyon örültem a Kaposvár ajánlatának, mert ahányszor csak itt játszottam, mindig kőkemény csatákat vívtunk. Mindig élveztem ezeket, nagyszerű a hangulat, remek a közönség, szimpatikus a csapat és az edző is. Tetszik, ahogy az edző kezeli a csapatot, amennyire hisz a játékosokban és ahogy vezeti őket" - mondta portálunknak Ivosev.

"Kedvelem azt a típusú kosárlabdát és azt a mentalitást, amit ez a csapat képvisel. Úgy érzem, hogy ezzel tudok azonosulni, és remélem, hogy tudok segíteni a csapatnak. Rendkívül motivált vagyok, és alig várom már a szezon kezdetét! Remélem, hogy nagyon jó évünk lesz, és sok meglepetést tudunk majd okozni. A csapatunk erős lesz, mert minden poszton meghatározó játékos fog játszani" - tekintett előre a sokoldalú játékos.

"Három évet játszottam már Kecskeméten, és új kihívásokra vágytam. Úgy gondolom, hogy új fejezet kezdődik a pályafutásomban Kaposváron." - tette hozzá.

fotó, slide: kosarsport.hu

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus