Jereminov: már négy légióssal is ütőképesek lehetünk

Az irányító több ajánlatot is kapott, de végül a maradás mellett döntött - szerinte évről évre jobb csapat a Szeged. 

– Szeretem Szegedet, otthon érzem magam a városban, ahol sok barátot szereztem – kezdte a tavalyi szezonban a gólpasszok terén a bajnokság legjobbjának bizonyuló kosárlabdázó. – Ennek ellenére nem volt könnyű döntés, hogy aláírjak, mivel több jó ajánlatot is kaptam a nyáron más országokból. Végül úgy határoztam, visszatérek, mert egyik lehetőség sem volt annyira vonzó, hogy elhagyjam a Szedeákot – árulta el Jereminov.

Az irányító tavaly 32 bajnokin 14,4 pontot és 7 gólpasszt átlagolt, csapata erőssége volt. 

– A nyáron folyamatosan tartottam a kapcsolatot a vezetőséggel, köszönettel tartozom nekik, hogy vártak rám. Mióta Szegeden vagyok, évről évre jobb lett a csapat, ezt a fejlődést várom a következő szezonban is.

– Darko Balabannal is szoktam beszélni, elmondta, hogy szeretné máshol kipróbálni magát, ám egyelőre nincs csapata, kivár. Szerintem nem biztos, hogy kell az öt légiós, már néggyel is ütőképes csapat lehetünk, azt pedig sajnálom, hogy az új szabály miatt a tavalyi keretből Kuntics és Sztefanovics is külföldinek számít jövőre. Kiss Zsolti és Molnár Bandi nagy erőssége lehet a gárdának, a fiatalokkal kiegészülve pedig jók leszünk – fogalmazott Jereminov, aki augusztus közepén érkezik majd Szegedre, akkor kezdi meg az edzéseket a csapattal.

forrás: delmagyar.hu
fotó: Kuklis István (delmagyar.hu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus