Jó meccset akar játszani a Szedeák Székesfehérváron

Andjelko Mandics szerint nincs rajtuk nyomás, de nem adják fel a meccset - Peresztegi Nagy Ákos szerint a Szedeák veszélyes csapat.

Ma este egy mérkőzéssel megkezdődik a magyar férfi A-csoport alapszakaszának 8. fordulója egy Alba Fehérvár - Naturtex-SZTE-Szedeák összecsapással. A találkozó előtt a vendégek vezetőedzője és a hazaiak másodedzője nyilatkozott.

Andjelko Mandics (SzegedMa.hu): - Nagyon fontos volt az elmúlt két meccsen aratott győzelmünk. Az Alba nem a terveinek megfelelően kezdett, de ezt felülírhatta a sok sérülés is. Nem lesz rajtunk nyomás, de ez nem azt jelenti, hogy feladnánk a meccset, egy jó meccset szeretnénk játszani, és ha nyílik esélyünk a meglepetésre, azt szeretnénk kihasználni. Nem számíthatunk arra, hogy fáradt lesz az ellenfelünk, hiszen bő kerettel dolgozhat a kollégám. Bár otthon játszottunk, de a Szolnok ellen is megmutattuk, hogy képesek vagyunk egylabdás meccset játszani, bátran, jó hozzáállással kell játszanunk.

Peresztegi Nagy Ákos (albakosar.hu): - A Szeged veszélyes csapat, nem csak az Atomerőmű ellen arattak nagyarányú diadalt. Ciric és Juhos rutinos játékosnak számít, Kovács Ádámot a nyáron a MAFC-tól szerződtették, ő is stabil játékra képes. De ugyanez igaz a tengerentúli bedobó, Fortune mellett a délszláv kontingensre, Andrija Ciricre, Marko Bolticra és Nenad Sulovicra.

Forrás - szegedma.hu, albakosar.hu
Foto, Slide - SzegedMa.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus