Jones: ez csapatmunka volt

A Kaposvár legújabb légiósa eddig nagyon jól érzi magát a klubnál, kettest szeret leginkább játszani - a szerdai győzelem csapatmunka volt.

 

- Pakson az első félidőben koncentráltan játszottunk, járattuk a labdát támadásban, és a védekezésünk is működött, aztán a második félidőben sokkal agresszívebbé vált az ASE, mi pedig ettől idegesek lettünk, és sajnos ez lett az eredménye. A Nyíregyháza ellen viszont megszereztük első győzelmünket, ráadásul saját közönségünk előtt, ez pedig teljes mértékben csapatmunka volt. Elöl és hátul is jól játszottunk most, de igazából mindkét oldalon képesek vagyunk ennél jobbra is - értékelte a Kaposvár első két mérkőzését Jones.

- A srácok közül mindenki kedves és segítőkész, de senki nem irigy, féltékeny vagy önző, ami szerintem nagy erőssége lehet a csapatnak. Az edzőnk kissé heves és szenvedélyes, ugyanakkor humoros is és nagyon érti a kosárlabdát, szerintem nagyszerű edző. A klubbal is elégedett vagyok, a menedzsment mindenről gondoskodik, amiről kell és tényleg barátságos a légkör. Több helyen, több országban játszottam már, és közel sem volt ez így mindenhol, mint ennél a klubnál - folytatta az amerikai játékos.

- Mindhárom posztot szeretem, de én úgy nőttem fel és úgy játszottam le a karrierem nagy részét. hogy dobóhátvéd voltam, talán itt is érzem magam a legjobban - válaszolta arra a kérdésre, hogy egyest, kettest, vagy hármast szeret leginkább játszani.

Fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus