Keron DeShields nem csak a pályán akar bizonyítani

A DEAC új légiósa mesélt arról, miért távozott Jászberényből - szó esett az Armwooddal ápolt kapcsolatáról és a magyar bajnokság erejéről is.

A deacbasket.hu készített interjút a hajdúságiak új játékosával:

"A szezont Jászberényben kezdted meg, de négy meccs után távoztál a csapattól. Gondoltad volna, hogy ilyen hamar visszatérsz Magyarországra?

Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam volna. Az előszezonban többször is játszottam a DEAC ellen, egyszer Debrecenben, egyszer pedig a Göcsej Kupán, sőt a bajnokságban is találkoztunk, és akkor nagyon tetszett, amit láttam. Így amikor megkerestek tudtam, hogy jó helyre kerülök, a menedzsment és az edzők is nagyon szimpatikusak voltak, nagyon pozitív volt, amit felvázoltak nekem. Ezen kívül Isaiah Armwoodot már régről ismerem, hiszen egy városból származunk, ő is csupa jót mesélt Debrecenről és a klubról.

Közel 18 pontot átlagoltál a négy tétmeccseden Magyarországon, és az előszezonban is nagyon ponterős voltál. Mégis mi volt az oka, hogy eljöttél a JKSE-től?

Az edzővel volt egy konfliktusom, aminek a részleteibe most nem mennék bele. Ő egy jó ember, és jó edző is, de ahogy jöttek a vereségek egyre feszültebb lett a hangulat a csapaton belül. A vezetőséggel is jóban voltam, a másodedző pedig külön felkeresett a lakásomon, hogy maradjak. Neki is elmondtam, hogy a kialakult helyzet nem a legjobb, se a csapatnak, se nekem. Nem szeretem a negatív energiákat a csapaton belül, én szeretek boldog lenni, ott ahol éppen játszom, így nem lett volna szerencsés, ha maradok."

A beszélgetés többi részét a klub hivatalos honlapján, ezen a linken találjátok - szó esik benne az utazásáról, az Armwooddal ápolt kapcsolatáról, hogy mire lehet képes a DEAC, hogy mit vár magától, hogy milyennek tartja a magyar bajnokságot, illetve üzent is a szurkolóknak!

Forrás, Foto, Slide - deacbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus