Kerpel-Fronius Balázs: Lazicstól rengeteget lehet tanulni

Kerpel-Fronius Balázs a Jászberény hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, hogyan érzi magát, miért a JKSE mellett döntött újra, milyen volt a hangulat a felkészülés első hetében, mit gondol Nikola Lazicsról, illetve mik a céljai a most következő idényben.

A jkse.hu interjújra Kerpel-Froniusszal:

A 2014-2015-ös szezonban már nálunk pattogtató Kerpel-Fronius Balázst kerestük fel néhány kérdés erejéig.

1. Két jó idényt töltöttél Zalaegerszegen, habár a sérülésed miatt az elmúlt szezon talán nem úgy sikerült saját magad számára, ahogy azt vártad. Hogy érzed magad most?

Igen, az előző szezon sajnos nem úgy sikerült, ahogyan terveztem. A sérülés után a nyár is leginkább gyógytornáról és erősítésről szólt, ez a munka folytatódik most is az alapozás első pár hetében.

2. Sok jászberényi szurkoló örömére a 2014-2015-ös bajnoki kiírás után ismét hozzánk szerződtél. Mi döntött az mellett, hogy újra a JKSE-t válaszd?

Jászberény mellett az edző személye és a sok játéklehetőség szólt, illetve aki ismer, az tudhatja, hogy nagyon a szívemhez nőtt a város, sok jászberényi ismerőssel tartottam a kapcsolatot az elmúlt években is.

3. Augusztus 7-én megkezdte a felkészülést a gárda az új idényre. Miről szóltak leginkább az edzések az első héten? Milyen volt a hangulat?

Az első edzések természetesen az erőnlétünk fejlesztéséről szólnak, leginkább az atlétika pályán. A teremben pedig már a védekezésünk alapjait gyakoroljuk, illetve különböző labdás gyakorlatokat végzünk. A hangulat eddig nagyon jó, úgy érzem jó közösség alakul az öltözőben.

4. Mi a véleményed Nikola Lazics vezetőedzőről 10 nap munka után?

Nikola Lazics kemény edző, de jó humora van. A munkában hisz, minden apróságra igyekszik figyelni, ezeket is kijavítani. Az biztos, hogy rengeteget lehet tőle tanulni, sokat tudunk így fejlődni egyénileg és csapatként is.

5. Igaz még alakulóban van a csapat kerete, de számodra mik azok a célok, amit személyesen és csapat szinten el szeretnél érni a mostani szezonban?

Elnézve az idei kereteket, lehetséges, hogy még a tavalyinál is kiegyensúlyozottabb bajnokság jön, ezért nehéz bármit is jósolni. Szeretném, hogyha egy szerethető és egymásért küzdeni tudó csapatot látna a közönség idén Jászberényben. Egyénileg pedig szeretnék ebben minél többet segíteni, bármilyen utasítással kerülök is a pályára, azt igyekszem majd maximálisan végrehajtani.

Forrás - jkse.hu
Foto, Slide - Gémesi Balázs, jkse.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus