Kerpel-Fronius Bencze Tamás miatt döntött a ZTE mellett

A Jászberényből Zalaegerszegre igazoló játékos szerint hajtós, szimpatikus, ütőképes csapat lehet a ZTE. 

A ztekosar.hu készített interjút a Jászberényből Zalaegerszegre igazoló játékossal:

Mesélj arról, hogy kerültél kapcsolatba a kosárlabdával? Volt-e más sport ami tetszett?
 
- A kosárlabdával az általános iskolában kezdtem el ismerkedni, második osztályos koromban, innen kerültem a Budapesti Honvédhoz , ahol végig jártam az összes korosztályt a felnőtt csapatig. Természetesen mint a legtöbb fiú, én is sokat fociztam, máig szeretem is ezt a sportot, de a kosárlabda lett nagyon fiatalon a szerelem.
 
Miért döntöttél a klubváltás mellett? És mi döntött a ZTE mellett?
 
- A klubváltás és a ZTE mellett is Bencze Tamás személye döntött, úgy érzem jól tudtunk együtt dolgozni Berényben is, így mikor megkeresett és felvázolta a terveit, igent mondtam.
 
Hogy érzed magad Zalaegerszegen? Milyen a felkészülés?
 
- Az alapozás természetesen fárasztó, de nem is számítottunk másra. Szerencsére a fizikai részek mellett azért előkerül a labda is, egyéni képzések, különböző szituációk gyakorlása közben. A várost még annyira nem ismerem, de jól érzem magam, nyugodt helynek tűnik , így csak a kosárlabdára kell koncentrálnunk.
 
Milyen a csapat? Milyen lehet a csapat?
 
- Ilyenkor még nehéz mit mondani, még ismerkedem a társakkal a pályán is, ez az időszak erről szól, illetve még a légiósok sincsenek itt, de hiszek benne, hogy egy hajtós, szimpatikus, ütőképes csapat lehetünk.
 
Mit vársz magadtól a szezonban?
 
- Magamtól azt várom, hogy valami hasonlót tudjak nyújtani, mint a tavalyi szezonban Jászberényben, de természetesen sok mindenben szeretnék fejlődni ezen kívül
 
Miben érzed magad erősnek(dobás, védekezés, egyéb...) és miben kell még fejlődnöd?
 
- Szeretem a külső dobásokat. Idén szeretnék fejlődni védekezésben, illetve előrébb lépni lepattanózásban is. Remélem sikerülni fog.
 
Mit csinálsz amikor nem kosarazol? Mi a hobbid?
 
- Amikor nem kosarazom szeretek a barátnőmmel lenni, sportokat nézni, a barátaimmal, csapattársaimmal összeülni, beszélgetni.
 
forrás és fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus