Két nagyon jó csapat találkozik ma este

Vojvodáék kielemezték az első Falco-Szolnokon bekövetkezett kétperces kihagyásuk okait - Váradi Benedek szerint 40 percen át tartó koncentrációval és jó védekezéssel lehet esélyük.

A Szolnoki Olaj KK csapatkapitánya az Olaj TV-nek nyilatkozott a ma esti derbiről:

VOJVODA DÁVID, SZOLNOKI OLAJ KK: Harmincöt- harminchat percig abszolút mi álltunk győzelemre, ugye volt egy kétperces kihagyásunk, amit a Falco kegyetlenül megbüntetett, úgyhogy tényleg kielemezzük, hogy ott hol hibáztunk. Illetve az sem elhanyagolható dolog, hogy a Falco azért a magyar bajnokságban rendre, az elmúlt pár mérkőzésen 20- 30 ponttal veri az ellenfeleket, úgyhogy ők is kezdenek összeállni. Nyilván azért az elején nekik is volt egy kis problémájuk. Azért nagyon sok új játékos érkezett a csapathoz, nyilván nem tudtak annyit edzeni, hogy megfelelően összeálljanak. Itt az elmúlt pár mérkőzésen azért látszik, hogy ők is egyre jobb formába kerülnek.

Nyilván egyszerű a képlet, holnap tovább szeretnénk jutni. Egy elég kemény mérkőzésre van kilátás, mindkét csapat azért jó formában van. Hál’ Isten mi is az elmúlt időszakban jól játszunk, nyilván azért vannak meccs közben hullámvölgyek, meg nem úgy játszik a csapat, ahogy elkezdtük a bajnokságot. Nyilván ebben a szerda- szombat ritmusban azért ez teljesen normális, hogy igaz, hogy nyerjük a meccseket, de a játékban azért még van hova fejlődnünk. Illetve a Falco az az elmúlt pár mérkőzésen nagyon jól játszik. Nem is tudom, hányas győzelmi szériában vannak. Tényleg mindig van két- három olyan játékosuk, aki nagyon jó teljesítményt nyújt. Nyilván itt gondolok a Darrin Govensre, a Perl Zolikára, akik tényleg most már hetek óta nagyszerű formában kosárlabdáznak. Úgyhogy tényleg felkészülünk csapatszinten is a Falcoból és egyénileg is. És tényleg megpróbálunk holnap győzni. Biztos, hogy a közönség mellettünk fog állni, tehát ebben abszolút biztos vagyok, hogy telt házas mérkőzés lesz, nagyszerű hangulat és tényleg a pályán szeretnénk bizonyítani, hogy mi a Falconál jobb csapat vagyunk. És a második körbe be szeretnénk jutni.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely "csk"-ja, Váradi Benedek a klub hivatalos honlapjának beszélt a meccsről:

Váradi Benedek: - Egy nagyon jó csapat otthonába látogatunk. Idegenben 40 percen keresztül koncentrálnunk kell és nagyon jó védekezéssel kell előrukkolnunk. Sikerülhet, én bízom a csapatban. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megtartsuk esélyeinket a továbbjutásra.

Forrás - olajtv.hu, falcokc.com
Foto, Slide - fiba.com, Unger Tamás

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus