Kezd kialakulni a Perl-Govens játékkapcsolat a Falcónál

Perl szerint kezdik megismerni egymás mozgását - bízik a jó rajtban - fontos lesz a nemzetközi szereplés. 

A szombathelyi szurkolók nagy örömére a tavalyi ezüstérmes csapat jelentős része megmaradt, sikerült megtartani Darrin Govenst is, sőt, Perl Zoltán hazacsábításával további nagyon komoly erősítést hajtott végre a klub. Az Olaszországból hazatérő Falco-kedvenc jól érzi magát régi-új csapatában.

"Örültünk neki, hogy jól sikerültek az utolsó edzőmeccsek, megnyertük a Horváth Zoltán Emléktornát, de abban biztos vagyok, hogy a bajnokság teljesen más lesz. Szerintem az előnyt jelent, hogy együtt maradt a társaság, a tavalyi csapat nagyon szép szezont futott, és remélem, hogy idén mi is tudunk ebben segíteni" - válaszolta a Kezdő5.hu érdeklődésére a csapat erősítéseivel kapcsolatban Perl Zoltán.

A szurkolók és a riválisok is nagyon várják, hogy a magyar válogatott kiválósága hogyan fog majd együtt játszani a tavaly MVP-szezont futó Darrin Govensszel. "Govensben egy nagyon jó csapattársat ismertem meg, aki edzésen is mindig maximális erőbedobással dolgozik. Nagyon jó játékosnak tartom. Kell még idő, hogy együtt játsszunk, de úgy érzem, hogy kezd kialakulni közöttünk a játékkapcsolat, kezdjük megismerni a másik mozgását" - mondta erről Perl.

A szombathelyi alakulat számára is közeledik a nemzetközi szereplés, idén már kettős terhelés alatt lesz a csapat. "Én nagyon bízom benne, hogy sikerül bejutni a csoportkörbe, azért is igazoltam a Falcóba, mert bíztam abban, hogy a nemzetközi porondon is kipróbálhatom magam. Ha bejutunk, akkor biztos, hogy kemény menet lesz" - fejtette ki a véleményét a játékos.

Előbb azonban következik a bajnoki rajt Pakson. "A Paksot egy erős csapatnak gondolom, de ebben a bajnokságban idegenben bárhol nehéz nyerni. Ennek ellenére bízom benne, hogy sikerül szépen indítani a szezont, fontos lenne."

fotó: vaol.hu / Unger Tamás

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus