Kinney vissza akart térni Magyarországra

A ZTE jelenlegi légiósa szerint idén agresszívebben fog játszani, többet fog megmutatni magából, mint tette azt tavaly Kecskeméten. 

James Kinney tavaly bajnoki ezüstéremig jutott a Kecskemét karmestereként, több nagy mérkőzést játszott, idén pedig a Zalegerszeg gárdáját fogja erősíteni. 

- Azért választottam a Zalaegerszeget, mert az ügynökömmel egyetértettünk abban, hogy ez egy jó lehetőség lesz a karrierem szempontjából. Ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon élveztem a magyar bajnokságot és mindenképpen vissza szerettem volna térni ide, ezért is örültem, amikor kiderült, hogy a ZTE-hez igazolhatok - mondta el a Kezdő5.hu érdeklődésére James Kinney.

- Játékszervezőként és döntéshozóként nekem kell lennem a csapatom vezérének és állok elébe a feladatnak. Ugyanakkor idén idősebb társaim lesznek, mint voltak tavaly, amikor Kecskeméten nagyon fiatal volt a csapat, szóval a vezérszerepben biztosan lesz bőven segítségem. A játékom sokat nem fog változni, ugyanakkor agresszívebben fogok kosarazni, többet fogok koncentrálni a pontszerzésre. Az edző ezt szeretné tőlem és lehetőséget ad, hogy többet mutassak abból, hogy mit is tudok valójában... már alig várom - beszélt a kissé változó szerepéről az irányító.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus