Kőkeményen készül Csabay Ádám

A Jászberényből Pécsre visszatérő játékos szerint pihent eleget a sérülése miatt, most a munkáé a főszerep - szerinte nem lesz rögtön kezdő.

– Szerintem Bíró Olivér lesz a kezdő – mondt  Csabay Ádám. – Ugyanis még nem vagyok százszázalékos: novemberben sérültem meg, azután már nem is játszottam abban a szezonban. Most már egyre jobb a lábam, a célom az, hogy szeptemberre minden stimmeljen. Az azonban biztos, hogy iszonyú kemény lesz az addig tartó időszak.

Csabay egyébként már javában tréningezik, amikor a bama.hu beszélgetett vele, éppen egy 60 perces egy-egyezést fejezett be az említett Bíró Olivérrel. 

– Erre viccesen azt is mondhatnám, hogy eleget pihentem én, novembertől eddig. Az igazság azonban az, hogy én is érzem, lemaradásban vagyok. Magamnak akarok bizonyítani, meg persze a pécsieknek, akik többször is kerestek, hogy visszajönnék-e esetleg, szóval bíztak bennem. De amúgy én is nagyon szerettem volna visszatérni, úgyhogy örülök, hogy ez a két szándék találkozott.

– Jászberényben egy nagyon jó közösség alakult ki, kicsit hasonlított is a pécsihez: az edzéseken, meccseken kívül is összejártunk, barátok lettünk. Jól éreztem magam ott, de mégis úgy gondoltam, váltanom kell, mert többre vágyom. Talán pont arra, amit itt, a PVSK-nál megkaptam, játékpercben, bizalomban. Úgyhogy amikor a szezon végén lejárt a szerződésem, nem sokáig gondolkodtam, elfogadtam a pécsiek ajánlatát. Bízom abban, hogy jól döntöttem, s a szurkolók majd ugyanazt a Csabay Ádámot látják a pályán, akit már megismertek. 

forrás: bama.hu
fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus