Kovács Ákos: Érzem az edző bizalmát

Tegnap este folyamán a bajnokság rangadóját játszották Kecskeméten: a listavezető Paks együttesét fogadták a Wittmann Krisztiánt talpsérülés miatt nélkülöző hazaiak. Nem valószínű, hogy a nagyszünetben sok olyan szurkoló lett volna, aki az ASE győzelmére mert volna fogadni, ám aki kicsit bátrabb volt, az örülhetett, hisz a második félidőre megrázták magukat a vendégek, és 5 pontos győzelmet arattak. Kovács Ákos extra teljesítményt nyújtott a mindent eldöntő negyedik etapban, és a mérkőzés után elégedetten nyilatkozott.

A félidőben már 12 ponttal is vezetett Kecskemét. Mit mondott a szünetben Dzunics mester, hogy aztán ilyen magabiztosan jöttetek ki a második félidőre, és végül győzelmet arattatok?

Amikor bementünk az öltözőbe, átbeszéltük a történteket. A győzelmünk annak volt köszönhető, hogy több fokozattal feljebb kapcsoltunk, főleg védekezésben, a negyedik negyedben nem engedélyeztünk könnyű dobásokat az ellenfélnek, mi pedig be tudtunk találni, ami az első három negyedben nem igazán sikerült. Örülünk a győzelemnek, nekem pedig jó érzés volt újra Kecskeméten játszani, hiszen itt nevelkedtem.

Észrevehető, hogy Braniszlav Dzunics több szerepet ad neked, mint az előző edzőid, ez a teljesítményeden is meglátszik. Milyen a kapcsolatotok, milyen vele a közös munka?

Köszönöm, örülök, ha így gondolod. Érzem a bizalmát és ez minden játékosnál nagyon fontos. Ehhez mérten próbálok jó teljesítményt nyújtani, ami hol jobban, hol kevésbé jobban sikerül. Ez az az út, ami előre vezet.

Fotó: Fekete Zsuzsanna

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus